Survivor All Star - Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Ο εκνευρισμός της με τη Ρία - «Μόνο ψεύτρα δεν είμαι»

Survivor All Star - Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Ο εκνευρισμός της με τη Ρία - «Μόνο ψεύτρα δεν είμαι»

«Να μην υπάρχουν αυτές οι αερολογίες, οι λασπολογίες και να σπιλώνεται το δικό μου όνομα και να με λέει μια κοπέλα εδώ μέσα ψεύτρα» ανέφερε

survivor-all-star-marialena-roumelioti
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Survivor All Star και αναφέρθηκε στον χαρακτηρισμό της Ρίας προς αυτή στο χθεσινό επεισόδιο.

Η συμπαίκτριά της την έπιασε πριν το χθεσινό αγώνισμα και την είπε «ψεύτρα», όπως αναφέρει η Μαριαλένα. Ο λόγος ήταν ότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είπε στον Βασάλο ότι η Ρία της είπε ότι θα την ψηφίσει ως κούφια ψήφο, πράγμα που η ίδια αρνείται.

«H Ρία γύρισε χθες πριν τον αγώνα και με είπε ψεύτρα. Εμένα ψεύτρα; Εμένα που ό,τι έχω να πω το λέω μπροστά στη μούρη όλων;», είπε εκνευρισμένη η Μαριαλένα. «Δεν το σχολίασα στο συμβούλιο, γιατί θεωρώ πως η σιωπή μου είναι απάντηση στη Ρία», συμπλήρωσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqdfqstpfe9t)

Εξήγησε μάλιστα, ακριβώς όσα είπε, ενώ ανέφερε κι ένα παράδειγμα που δικαιολογεί τη δήλωσή της. «Θυμάμαι τι έγινε και το ζωντανό παράδειγμα, η ζωντανή απόδειξη είναι ότι έπιασα τον Βασάλο και του είπα ότι η Ρία μου είπε πως θα με ψηφίσει ως κούφια ψήφο. Αν δεν μου είχε πει κάτι τέτοιο, γιατί να γυρίσω να το πω αυτό στον Κωνσταντίνο; Γιατί να μην πω ότι θα με ψηφίσει αγωνιστικά και να θέσω αυτό ως παράδειγμα, την κούφια ψήφο;», ανέφερε.

Τέλος, τόνισε πως δεν θα αφήσει κανέναν να χαλάσει το όνομά της με αερολογίες. «Να ορκιστώ στην οικογένειά μου; Δεν θα το κάνω, αλλά λέω την αλήθεια. Είναι ο λόγος μου ενάντια στον δικό της. Μακάρι να καταγραφόμασταν εκείνη τη στιγμή για να μην υπάρχουν αυτές οι αερολογίες, οι λασπολογίες και να σπιλώνεται το δικό μου όνομα και να με λέει μια κοπέλα εδώ μέσα ψεύτρα. Γιατί μόνο ψεύτρα δεν είμαι», κατέληξε.



Ειδήσεις σήμερα:

Και δεύτερη ομάδα ΕΜΑΚ στην Τουρκία - Έλληνες έβγαλαν ζωντανό 15χρονο από τα συντρίμμια

Φώτης Κρικζώνης: O θρυλικός μπάρμαν και το «αμίλητο νερό» που ενθουσίασε την Τζάκι Κένεντι

Ανατριχιαστικό βίντεο: Σκύλος αλυχτούσε λίγο πριν τα 7,8R για να προειδοποιήσει τους ανθρώπους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης