Κώστας Αναγνωστόπουλος: Ξεκαθαρίζει αν είναι ζευγάρι με την Ιλένια Ουίλιαμς

Κώστας Αναγνωστόπουλος: Ξεκαθαρίζει αν είναι ζευγάρι με την Ιλένια Ουίλιαμς

«Είναι μια χαρά, όμορφη κοπέλα» ανέφερε, μεταξύ άλλων

kwstas_anagnostopoulos
Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος λίγες ημέρες, μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, από το Survivor All Star, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε, τόσο στο πρόωρο φινάλε από το ριάλιτι επιβίωσης, όσο και στη φημολογούμενη σχέση με την Ιλένια Ουίλιαμς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μισθοφόρος του Survivor, σημείωσε χαρακτηριστικά για την αποχώρησή του: «Πικρία δεν αφήνει τίποτα στη ζωή, η πικρία είναι μόνο τα προβλήματα υγείας. Τίποτα άλλο. Προχωράμε. Πάω εδώ στο μαγαζάκι μου και θα τα πούμε την άλλη εβδομάδα, ή την παράλλη, όποτε βγω σε κάποια εκπομπή. Αυτή τη στιγμή, δυστυχώς, με περιορίζει το συμβόλαιο. Επειδή ήδη έχω προβλήματα και έχουν γίνει όλα αυτά, έχω πιεστεί εγώ και έχουν πιεστεί όλοι οπότε καλύτερα να μη μιλήσουμε. Θα πάω να εξαργυρώσω ό,τι λέει το συμβόλαιο μου».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqd3uh1nhy1t)

Όταν η ρεπόρτερ της πρωινής εκπομπής του Alpha ρώτησε για τη φημολογούμενη σχέση με την Ιλένια Ουίλιαμς, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος απάντησε γελώντας: «Πριν από έναν μήνα έφυγα σαν "ζευγάρι" με τη Γωγώ Φαρμάκη. 15 Ιανουαρίου με έβγαλαν ελεύθερο και 30 Ιανουαρίου με έβγαλαν ζευγάρι με την Ιλένια. Τι να σας πω; Οι δημοσιογράφοι είπαν αυτά τα πράγματα. Γενικά δεν συζητάω ποτέ για την προσωπική μου ζωή εδώ και έξι, εφτά χρόνια που έχω βγει από το Survivor. Δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα που είχα σχέσεις είτε επώνυμες, είτε μη επώνυμες. Δεν έχω δώσει δικαίωμα σε κανέναν και αυτό θέλω να το σεβαστούν όλοι. Να μιλάτε με αυτούς που πουλάνε τις σχέσεις τους», ενώ συμπλήρωσε:

«Η Ιλένια Ουίλιαμς είναι μια χαρά, όμορφη κοπέλα. Και συ όμορφη είσαι! Και ο κάμεραμαν, μια χαρά, χαμογελαστό το βλέπω το παλικάρι, ωραίος άνθρωπος» είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στην κάμερα του Alpha.


Ειδήσεις σήμερα:

Και δεύτερη ομάδα ΕΜΑΚ στην Τουρκία - Έλληνες έβγαλαν ζωντανό 15χρονο από τα συντρίμμια

Φώτης Κρικζώνης: O θρυλικός μπάρμαν και το «αμίλητο νερό» που ενθουσίασε την Τζάκι Κένεντι

Ανατριχιαστικό βίντεο: Σκύλος αλυχτούσε λίγο πριν τα 7,8R για να προειδοποιήσει τους ανθρώπους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης