Survivor All Star: «Ήθελε να δημιουργήσει εντυπώσεις για τον Τάκη, είναι μέρος του παιχνιδιού» είπε ο Βασάλος για τον Γκότση

Survivor All Star: «Ήθελε να δημιουργήσει εντυπώσεις για τον Τάκη, είναι μέρος του παιχνιδιού» είπε ο Βασάλος για τον Γκότση

Ο παίκτης θεωρεί υπερβολική την αντίδραση απέναντι στον Τάκη - Δείτε το βίντεο 

vasalos0-3
Το σημερινό επεισόδιο του «Survivor All Star» είχε αρκετή ένταση. Μετά τον μεγάλο καβγά μέσα στην νύχτα για τα «μαγειρέματα» του Τάκη, τη σκυτάλη πήρε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης δήλωσε: «Δεν νομίζω ότι ήταν τόσο έντονοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί για να κάνουν τη Ρία να κλάψει επειδή πιέστηκε επειδή κι είχε μια έντονη αντιπαράθεση με τον Τάκη. Νομίζω αυτό που έλεγε και ο Γκότσης, ότι μιλάς σε μια γυναίκα, εννοείται ότι έχουμε ένα τακτ, προσέχουμε πώς μιλάμε ο ένας στον άλλον, αλλά εντάξει είναι και λίγο υπερβολικό, τύπου κάτσε να βγάλω λίγο κάρτα, για να ακούσει και όλη η ομάδα ότι ο Τάκης μιλάει άσχημα σε μας τους υπόλοιπους. Τελοσπάντων το παραβλέπω αυτό ,είναι μέσα στα πλαίσια του παιχνιδιού, ο καθένας προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις, αλλά πάνω στην ένταση του τσακωμού, λογικό είναι να πιεστεί παραπάνω κάποιος».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqcke7w9gxkp)

Μεγάλος καβγάς με τον Τάκη στο στόχαστρο - «Τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν»
Καζάνι που βράζει είναι η καλύβα των Μαχητών στο ριάλιτι επιβίωσης μετά το χθεσινό συμβούλιο του νησιού. 
Ένας μεγάλο καβγάς ακολούθησε τη διαδικασία ψηφοφορίας, με πρωταγωνιστή τον Τάκη Καραγκούνια.

Την αρχή έκανε η Στέλλα, η οποία φάνηκε να έχει βγει εκτός εαυτού με τον συμπαίκτη της και τη συμπεριφορά του. «Αν έρθεις να μου πεις κάτι και μου ζητήσεις να μην το πω σε κανέναν, δεν θα το πω σε κανέναν. Ρουφιάνα δεν είμαι» λέει στον Τάκη και εκείνος απάντησε: «Δηλαδή με βγάζει φάουλ τώρα».

«Τον ρουφιάνο δεν τον αγάπησε κανείς, τη ρουφιανιά ναι» του είπε μετά η Στέλλα και οι τόνοι ανέβηκαν.

«Με λες εμένα ρουφιάνο» ρωτά ο Τάκης βάζοντας τις φωνές και απείλησε ότι θα αποκαλύψει κι άλλες συζητήσεις που έχουν κάνει μεταξύ τους.

Στην πορεία της έντονης συζήτησης η Ρία διέκοψε και του είπε: «Σκέφτεσαι μόνο την εικόνα σου, εδώ λες να μην τραγουδάμε για τον Σώζων και να τον ανεβάσουμε». Την ώρα του φαγητού, ο Τάκης δεν έφαγε τίποτα, παρά τα όσα ακούγεται να του λένε οι συμπαίκτες του.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqcjtgp7mwfl)


Ειδήσεις σήμερα:

Συρία: Συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή που διασώστες βγάζουν από τα συντρίμμια νεογέννητο

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» - Μαρουσάκης: Προειδοποίηση για χιόνια «όπως το 2002» - «Η ώρα της Αττικής»

Σεισμός στην Τουρκία: H ανατριχιαστική βοή των 7,8 Ρίχτερ - Καρέ καρέ το χτύπημα του Εγκέλαδου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης