Μαύρο Ρόδο: Η Ευτυχία θα μάθει για το σκοτεινό μυστικό του Γεράσιμου

Μαύρο Ρόδο: Η Ευτυχία θα μάθει για το σκοτεινό μυστικό του Γεράσιμου

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη της ηθοποιού

IMG_6045
Καλεσμένη της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη ήταν σήμερα η Ελένη Καρακάση, η πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς «Μαύρο Ρόδο».

Η ηθοποιός, η οποία υποδύεται την Ευτυχία στη μεγάλη παραγωγή του MEGA, αναφέρθηκε στον ρόλο της και τις εξελίξεις της σειράς. «Εγώ αλλιώς έβλεπα την Ευτυχία στα πρώτα επεισόδια, ήταν πιο χαρούμενη. Νομίζω έχει πολύ ενδιαφέρον για τον ηθοποιό που εξελίσσεται ο ρόλος του. Έχω πολύ ωραία οικογένεια και έχουμε κολλήσει από την πρώτη στιγμή», είπε η Ελένη Καρακάση.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqc77d2jdrx5)

Για τον τηλεοπτικό της γιο, τον Γεράσιμο, τον οποίο υποδύεται ο Νίκος Κουκάς, σχολίασε: «Νομίζω πως ο Γεράσιμος δεν θα ξεχάσει την Ελισάβετ. Η σχέση τους είναι τόσο πια δεμένη και το έχουμε δει, είναι λίγο άρρωστη. Νομίζω ότι ο Γεράσιμος είναι μία πολύ δραματική φιγούρα και η σκοτεινιά του, που βγαίνει τώρα, τον κάνει ακόμα πιο γοητευτικό χαρακτήρα. Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος χαρακτήρας», δήλωσε.

Η Ελένη Καρακάση έκανε το μεγάλο spoiler για το σημερινό επεισόδιο. Τα νέα θα είναι δυσάρεστα για την Ευτυχία, η οποία θα μάθει ότι ο Γεράσιμος έχει κάνει φόνο.

Κλείσιμο
Η Ελένη Καρακάση νιώθει πολύ τυχερή που μετά από τις «Άγριες Μέλισσες», βρέθηκε να συμμετέχει στο «Μαύρο Ρόδο». Όπως έχει πει και η ίδια στο παρελθόν, είχε αυτοπροταθεί για να συμμετέχει στις «Άγριες Μέλισσες» και η συμβουλή της στα νέα παιδιά είναι να παρακολουθούν τα πάντα και να αρπάζουν τις ευκαιρίες.


Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός στην Τουρκία: Η ελληνική ΕΜΑΚ ανέσυρε 6χρονη από τα συντρίμμια - Δείτε βίντεο

Καιρός: Επιμένει η κακοκαιρία Μπάρμπαρα - Νέο «κύμα» χιονοπτώσεων στην Αττική

Μητσοτάκης: Εθνική μειοψηφία ο ΣΥΡΙΖΑ στην άμυνα, μας άφησε μία ΕΑΒ διαλυμένη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης