Μελέτης Ηλίας: Οι γονείς μου έμαθαν από την τηλεόραση ότι έκανα χρήση ουσιών

Μελέτης Ηλίας: Οι γονείς μου έμαθαν από την τηλεόραση ότι έκανα χρήση ουσιών

«Ήμουν τυχερός κι είπα "τέλος", ένιωθα ότι χάνω την μπάλα» συμπλήρωσε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός

meletis-ilias
Ο Μελέτης Ηλίας έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την προσωπική του ζωή, τη χρήση ουσιών που έκανε στο παρελθόν, αλλά και τις «Άγριες Μέλισσες».

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» κι αρχικά, αναφέρθηκε στη σύζυγό τους. Όπως είπε, είναι μαζί από το 2005 και έχουν προσπαθήσει και οι δύο πάρα πολύ για τη σχέση τους. Επισκέφτηκαν μάλιστα, και σύμβουλο γάμου, προκειμένου να λύσουν κάθε τους πρόβλημα.

«Δουλέψαμε αρκετά με τη σύζυγό μου, έχουμε πάει και σε σύμβουλο γάμου. Είχαμε βρεθεί σε μια κούραση με τα χρόνια και προσπαθούσαμε να βρούμε τι φταίει. Καάλαβα τι πρέπει να κάνω για να υπάρξω σε ένα σπίτι που λέγεται "οικογένεια", γιατί ήμουν λίγο στον κόσμο μου. Με βοήθησε πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqc3q6ef9ych)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην περίοδο που έκανε χρήση ουσιών, αλλά και πώς το έμαθαν οι γονείς του. «Δεν είχα δύσκολη εφηβεία. Ως μοναχοπαίδι νιώθω από τις διηγήσεις των γονιών μου ότι ήμουν πολύ εντάξει ως παιδί. Από μία συνέντευξή μου στην τηλεόραση έμαθαν οι γονείς μου ότι στα 25 μου έκανα χρήση ουσιών. Δεν θυμάμαι με ποια αφορμή το είπα, αλλά μου βγήκε. Όταν με είδε η μητέρα μου, μου είπε "σοβαρά μιλάς; πότε; Αφού εδώ ήσουν 20 χρονών;". Μετά μου είπε ότι κάτι είχε ψυλλιαστεί», εξηγεί.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqc3rep9kml5)
Κλείσιμο

«Τα μυαλά τότε, ήταν πάνω από το κεφάλι. Το γεγονός ότι ξεμπέρδεψα με αυτά, σε εμένα θεωρώ ότι ήταν καθαρά θέμα κω@@φαρδίας. Ήμουν τυχερός κι είπα "τέλος", ένιωθα ότι χάνω την μπάλα», συμπλήρωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην πρόταση που του είχε γίνει για τις «Άγριες Μέλισσες». «Όταν μου είπαν για τις "Άγριες Μέλισσες", τους είπα "αποκλείεται". Και μάλιστα είχα πει και την αμίμητη ατάκα ότι το πρώτο μήνα θα κοπεί. Αν πήγαινα στις "Άγριες Μέλισσες", δεν θα πήγαινα στα "Καλύτερά μας χρόνια". Μου είχαν προτείνει τον ρόλο που έκανε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, τον δάσκαλο. Φοβερός ρόλος και ο Δημήτρης εξαιρετικός. Νόμιζα ότι θα είναι προχειροδουλειά, επειδή θα ήταν εποχής και καθημερινό. Θα ήμουν βλάκας, αν έλεγα ότι δεν το μετάνιωσα. Εννοείται ότι το μετανιώνεις», δήλωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqc3s5ox2gih)


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» το νέο κύμα χιονοπτώσεων της «Μπάρμπαρα»

Σεισμοί στην Τουρκία: Πάνω από 4.300 οι νεκροί, εκατομμύρια οι άστεγοι μέσα στο κρύο


Στη Βουλή σήμερα ο Μητσοτάκης για το επίδομα ειδικών αποστολών και καλύτερων μισθών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης