Ρέινα σε Emilia στο My Style Rocks: «Είσαι για τα πανηγύρια»

Ρέινα σε Emilia στο My Style Rocks: «Είσαι για τα πανηγύρια»

Ένταση επικράτησε στο σημερινό επεισόδιο του παιχνιδιού μόδας, ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες

My_style_rocks__2_
Νέα εβδομάδα ξεκίνησε για το My Style Rocks με τις διαγωνιζόμενες να έχουν ετοιμάσει ιδιαίτερα look για να εντυπωσιάσουν τους κριτές. Τα πράγματα όμως, δεν πήγαν καλά για όλες τις παίκτριες του ριάλιτι μόδας και ανάμεσα σε αυτές ήταν και η Ρέινα.

Η διαγωνιζόμενη στο σημερινό επεισόδιο ετοιμάστηκε για να πάει στις βασιλικές ιπποδρομίες, Royal Ascot, ωστόσο οι κριτές διέκριναν αρκετά λάθη στο λουκ.

Ο Δημήτρης Σκουλός σχολίασε: «Το βασικό στοιχείο είναι τα κοπέλα, θέλει πολύ μεγάλα και εντυπωσιακά καπέλα. Για εμένα δεν το πέτυχες, αυτό είναι ένα καπέλο από τα αποκριάτικα, είναι μικρό. Δεν είναι σωστό, είναι από τα αποκριάτικα, είναι μικρό, το έχει αγοράσει κάποιος για εσένα, έχει 4,99€ και δεν είναι για το Ascot. Θέλει πιο μεγάλο καπέλο και όχι σαν να μοιάζει σαν “να θέλω να πάω εκεί, δεν έχω ξαναπάει, θέλω να μοιάζει με αυτές”».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqblww1s508p)

Μάλιστα και οι συμπαίκτριες της Ρέινα διαφώνησαν με τη στιλιστική επιλογή της και η Emilia έκανε τα δικά της αιχμηρά σχόλια. Επίσης, όπως επισημάνθηκε οι συμπαίκτριες της θεωρούν ότι έχει ενδυματολόγο που επιμελείται την εμφάνισή της στο παιχνίδι.

Κλείσιμο
Η Emilia ξέσπασε και είπε: «Γιατί είσαι εδώ; Τελείωσε μην μου μιλάς άλλο. Φέρε αυτόν που σε ντύνει… Τώρα μου έρχεσαι έτσι. Έλεος. Όλοι πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες εδώ μέσα. Τέλος πάντων με ή χωρίς στυλίστα αυτό είναι μια βλακεία και μισή. Δεν κολλάνε πουθενά» με τη Ρέινα να απαντά: «Είναι άσχημο και δεν θα συμμετέχω σε αυτό το πανηγύρι. Κορίτσι μου είσαι για τα πανηγύρια».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqblqibwt20x)

Ειδήσεις σήμερα:

Συγκλονιστικό βίντεο από τον σεισμό στην Τουρκία: Εγκλωβισμένη καταγράφει τις στιγμές κάτω από τα ερείπια


Χιόνισε και στο κέντρο της Αθήνας - Κανονικά η κυκλοφορία στην Αθηνών-Λαμίας

Παραμυθένιες εικόνες από το κέντρο της Αθήνας - Στα λευκά και το Ζάππειο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης