Καρολίνα Καλύβα: «Θα έρθει η ώρα που θα ανταμώσουμε και θα λυτρωθούμε με τον Μπο»

Καρολίνα Καλύβα: «Θα έρθει η ώρα που θα ανταμώσουμε και θα λυτρωθούμε με τον Μπο»

«Για τον Μάριο Πρίαμο δεν τα έχω δείξει κάπως τα συναισθήματά μου;» συμπλήρωσε

karolina-zaklin-kaliva__1_
Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα μίλησε για το Survivor All Star, τη συμφωνία που έκαναν οι παίκτες πριν βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο που αποχώρησε πριν λίγες ημέρες.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, που έχει συζητηθεί ιδιαίτερα λόγω του παράνομου ειδύλλιου που είχε με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, ενώ ήταν σε σχέση με τον Μπο, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Εύχομαι να είναι καλά ο Κώστας, δεν ξέρω τι του συμβαίνει. Δεν συνάδει με αυτό που είδα. Δεν ξέρω αν έχει θυμό μέσα του», ανέφερε για τον πρώην παίκτη του ριάλιτι και τις δηλώσεις που έκανε περί... «τσίρκου».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην ίδια και την εμπειρία της στο Survivor All Star. «Δεν θα άλλαζα τίποτα με ό,τι έχει να κάνει με εμένα και ό,τι έζησα σε αυτό το παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqbf5oaz3cx5)

Όσο για την παραβίαση του κανονισμού σχετικά με τα κινητά τηλέφωνα, που έκανε η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Καρολίνα δήλωσε πως όλοι οι παίκτες είχαν κάνει μια συμφωνία, πριν αποχωρήσουν από την Ελλάδα.

«Σίγουρα υπήρχε η συμφωνία πριν φύγουμε από τα γραφεία. Όλη η οικογένεια των Survivor συμφώνησαν σε αυτή τη συνθήκη, διά του στόματος, το ζητήσαμε όλοι μας να μην υπάρχουν κινητά. Εύχομαι τα κορίτσια να μπούνε και να είναι σωστές αυτή τη φορά», δήλωσε.

Κλείσιμο
Τέλος, αναφέρθηκε στον Μπο και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. «Ο Μπο ήταν στενοχωρημένος. Θα έρθει η ώρα που θα ανταμώσουμε και θα λυτρωθούμε με τον Μπο. Για τον Μάριο Πρίαμο δεν τα έχω δείξει κάπως τα συναισθήματά μου;», κατέληξε.



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κρις Σταμούλης ξανά στον τάκο του Survivor All Star και ο «ηγέτης» που... κρύβεται - Δείτε βίντεο

Grammy 2023: Η Μπιγιονσέ έγραψε ιστορία κατακτώντας το 32ο της μουσικό βραβείο

Σεισμός 7,7 Ρίχτερ: Πάνω από 500 οι νεκροί σε Τουρκία και Συρία - Είχε διάρκεια 1 λεπτό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης