Survivor All Star Spoiler: Ποια ομάδα θα κερδίσει τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας

Survivor All Star Spoiler: Ποια ομάδα θα κερδίσει τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας

Νέο επεισόδιο απόψε στις 21:00 - Δείτε το τρέιλερ

survivor_all_star
Το Survivor All Star επιστρέφει απόψε με ένα νέο επεισόδιο, που πρόκειται να φέρει πλήθος ανατροπών για τους παίκτες του ριάλιτι. Απόψε 5 Φεβρουαρίου, η εβδομάδα ξεκινάει με νέες προκλήσεις τόσο για του Μαχητές, όσο και για τους Διάσημους.

Στο «στρατόπεδο» των Μπλε οι εντάσεις δεν λείπουν, καθώς η εβδομάδα που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη για εκείνους. Έχασαν συνεχόμενα τρεις ασυλίες και έτσι στον «τάκο» βγήκαν μόνο δικοί τους παίκτες. Αποτέλεσμα ήταν να αποχωρήσει από το παιχνίδι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Σύμφωνα με το τρέιλερ που κυκλοφόρησε η νέα εβδομάδα ξεκινάει με πολλή ένταση, ειδικά για τους Μαχητές. Ο Τάκης Καραγκούνιας έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με τους συμπαίκτες του, κυρίως με τον Ηλία Μπόγδανο και τον Ηλία Γκότση, αφού θεωρεί ότι δεν τον βοηθούν κάθε φορά που εκείνος πηγαίνει για ξύλα.

Το αγώνισμα που θα ακολουθήσει είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Μαχητές και Διάσημοι βάζουν τα δυνατά τους, προκειμένου να φέρουν τη νίκη στην ομάδα τους και να κατακτήσουν την ασυλία.

Δείτε το τρείλερ 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqajgzucutq1)

Κλείσιμο
Στο συμβούλιο, ο Νίκος Μπάρτζης θα έρθει σε έντονη αντιπαράθεση με τον Τάκη Καραγκούνια. Όπως φαίνεται στο βίντεο ο παίκτης των Κόκκινων, θα σχολιάσει ότι ο μπλε δεν κάνει fairplay. Το γεγονός ότι ο Μπάρτζης θα αρχίσει να γελάει όταν ο Καραγκούνιας θα αρχίσει να του μιλάει, θα εξοργίσει ακόμα περισσότερο τον τελευταίο.

Ποια ομάδα θα κερδίσει 
Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, οι Μπλε για ακόμα μια φορά πάνε στο Συμβούλιο του Νησιού και αποφασίζουν ποιος παίκτης τους θα είναι ο υποψήφιος προς αποχώρηση.


Ειδήσεις σήμερα:


Κλειστά τη Δευτέρα τα σχολεία στην Αττική λόγω κακοκαιρίας

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Χιόνι έως και 30 εκατοστά στην Αττική «βλέπει» το meteo

«Εγώ είμαι η γυναίκα που πήρε την παρθενιά του Χάρι» λέει 40χρονη οδηγός εκσκαφέα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης