Ελένη Φουρέιρα: Στο γυμναστήριο με... γόβες η τραγουδίστρια λίγο πριν γεννήσει

Ελένη Φουρέιρα: Στο γυμναστήριο με... γόβες η τραγουδίστρια λίγο πριν γεννήσει

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η τραγουδίστρια στο Instagram 

foureira__1_
Λίγοι μόλις μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η Ελένη Φουρέιρα κοινοποίησε το ευχάριστο γεγονός της εγκυμοσύνης της. Η τραγουδίστρια, η οποία σε λίγο καιρό αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Αλμπέρτο Μποτία, φωτογραφήθηκε στο γυμναστήριο του σπιτιού της.

Η Ελένη Φουρέιρα έχει επιλέξει να κρατήσει την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο μοιράζεται κάποια στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η τραγουδίστρια, μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην προσπάθεια της να μείνει έγκυος: «Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που το προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω ποτέ δεν πρέπει να απογοητεύονται. Εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. 1,5 χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς και τελικά το μωρό ήρθε φυσικά» είχε δηλώσει στο περιοδικό «Vogue Greece».

Πλέον η ίδια, νιώθει πιο σίγουρη για αυτή την περίοδο που βιώνει και δεν διστάζει να μοιράζεται φωτογραφίες της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι αναρτώντας μία σειρά εικόνων στο Instagram από το γυμναστήριο της, η τραγουδίστρια απαθανατίστηκε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Η ίδια έκατσε πάνω σε μία μπάλα γυμναστικής και φορώντας ένα εντυπωσιακό ολόσωμο μαύρο ρούχο, που άφηνε εκτεθειμένη την κοιλιά της, και γόβες, εντυπωσίασε τους θαυμαστές της.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας της η Ελένη Φουρέιρα σημείωσε: «Δημοσιεύοντας τις καλές μου συνήθειες».

Δείτε τη δημοσίευση

Κλείσιμο

foureira___1_
foureira___2_


Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: Καταρρίφθηκε το κινεζικό κατασκοπευτικό μπαλόνι - Δείτε βίντεο

Kακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Ξεκίνησε η επέλαση του χιονιά από τη Δυτική Μακεδονία (βίντεο)

Παπαθανάσης: Πρόστιμο εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ θα επιβληθεί σε σούπερ-μάρκετ για αισχροκέρδεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης