Χριστίνα Λαμπίρη: «Δεν είμαι περήφανη που έκρινα ανθρώπους μέσα από την εκπομπή μου»

Χριστίνα Λαμπίρη: «Δεν είμαι περήφανη που έκρινα ανθρώπους μέσα από την εκπομπή μου»

«Το έκανα γιατί ήταν η δουλειά μου» εξήγησε η παρουσιάστρια

labiri
Η Χριστίνα Λαμπίρη βρέθηκε σήμερα, 4 Φεβρουαρίου, καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» και μίλησε στη Μαρία Μπακοδήμου για την καριέρα της στον χώρο της τηλεόρασης, ενώ αναφέρθηκε και στην αποχή της από το μέσο τα τελευταία χρόνια.

Η παρουσιάστρια μάλιστα έκανε εκτενή αναφορά και στις life style εκπομπές που παρουσίαζε, λέγοντας πως δεν αισθάνεται περήφανη που χρειαζόταν να μπαίνει στη διαδικασία να κρίνει τις ζωές άλλων ανθρώπων.

«Μετατοπίστηκε το ενδιαφέρον του κόσμου από τους καλλιτέχνες, τραγουδιστές, ηθοποιούς και το lifestyle που προβάλαμε σε πρόσωπα τηλεοπτικά… Έπρεπε με κάποιο τρόπο να γίνω και εγώ μέρος αυτού του παιχνιδιού αλλιώς… Δε μπορούσα να το κάνω όμως αυτό ρε Μαρία. Θα μου πεις δε το έκανες; Δεν έκρινες; Ναι, χωρίς να είμαι περήφανη γι’ αυτό. Το έκανα γιατί ήταν η δουλειά μου. Δε σημαίνει όμως ότι αυτό ήταν όλη μου η ζωή. Όταν τελείωνε αυτό το 2ωρο, 3ωρο, έκανα άλλα πράγματα, πήγαινα στην οικογένειά μου και το παιδί μου» είπε αρχικά η Χριστίνα Λαμπίρη.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq9qv0hod3y1)

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης της η παρουσιάστρια, μίλησε και για την τραγική πυρκαγιά στο Μάτι. Ήταν η ημέρα που κάηκε το σπίτι της, ενώ αποκάλυψε ότι ο άντρας της την έσωσε, καθώς την παρότρυνε να μην πάει στη θάλασσα: «Στο Μάτι ήμουν εκεί δεν με ειδοποίησε κανένας. Ό,τι και να περιγράψει ο οποιοσδήποτε για το Μάτι πραγματικά δεν μπορεί να αποδώσει την αλήθεια. Να αποδώσει αυτό που έζησε ο κόσμος. Ήμουν στο σπίτι και έφυγα ξυπόλητη. Δεν έτρεξα προς τη θάλασσα και με βοήθησε ο σύζυγός μου σε αυτό. Η δική μου η λογική έλεγε να πάω κατευθείαν στη θάλασσα. Είναι σίγουρο ότι δεν θα προλάβαινα να φτάσω. Η ταχύτητα της φωτιάς ήταν απίστευτη. Επίσης όλη η σκάλα που κατέβαινε στη θάλασσα ήταν καλυμμένη από δέντρα. Ήταν παγίδα. Δεν θα προλάβαινα ποτέ» είπε η παρουσιάστρια.

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq9qid6mngo1)


Ειδήσεις σήμερα:

Συγκλονίζει ο Βασίλης Λεβέντης για την περιπέτεια της υγείας του, «είδα την κηδεία μου»

Στη φυλακή o πρώην πνευματικός της Σαρλίν του Μονακό για παιδική πορνογραφία

Οργή στις ΗΠΑ για το κινεζικό μπαλόνι - Παίρνουν τα όπλα για να το… καταρρίψουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης