Fipster: Η «κρεβατομουρμούρα» του Youtuber στον Κωνσταντίνο Βασάλο - Δείτε το βίντεο

Fipster: Η «κρεβατομουρμούρα» του Youtuber στον Κωνσταντίνο Βασάλο - Δείτε το βίντεο

Μιλώντας στον εκτυπωμένο Βασάλο, ο Youtuber παραπονέθηκε που δεν δέχτηκε τηλεφώνημα από το κινητό της Ασημίνας και της Δαλάκα 

Fipster
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster μέχρι και πριν λίγο καιρό, υπήρξαν τηλεοπτικό ζευγάρι στο Asia Express, στο οποίο και κατέκτησαν το έπαθλο.

Οι δυο τους έγιναν φίλοι μέσα στο ριάλιτι και φανερώνουν τη συμπάθεια που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, τόσο στα social media, όσο και στις συνεντεύξεις τους.

Τώρα πια ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρίσκεται στο Survivor All Star και στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, με τον Fipster να αναπολεί τις ημέρες που βρίσκονταν μαζί. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο ριάλιτι, με την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα, ο YouTuber φαίνεται να έχει παράπονα από τον φίλο του, που δεν δανείστηκε το κινητό των δύο γυναικών, για να του τηλεφωνήσει. 

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok ο Fipster αναφέρει: «Άρα θα μπορούσες να πάρεις ένα τηλέφωνο. Θα μπορούσες να δανειστείς από την Κατερίνα και την Ασημίνα το κινητό και να με πάρεις. Επέστρεψες στα παλιά, δεν μιλάς πάλι. Οκέι Κωνσταντίνε» επισημαίνει ο Φίλιπος Ιωάννου, μιλώντας στον «εκτυπωμένο» Κωνσταντίνο Βασάλο.


Δείτε το βίντεο 



Ειδήσεις σήμερα:

Ασκήσεις συναίνεσης για το κόμμα Κασιδιάρη - Στόχος η ευρύτερη δυνατή πλειοψηφία

Κατώτατος μισθός: Αυξήσεις από 5,5% έως 10% προτείνουν οι εργοδότες

Τι είναι τα κινεζικά μπαλόνια «κατάσκοποι» και γιατί είναι δύσκολο να καταρριφθούν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης