Μανούσος Μανουσάκης: «Ιδανικά θα ήθελα να επέλθει το μοιραίο την ώρα του γυρίσματος»

Μανούσος Μανουσάκης: «Ιδανικά θα ήθελα να επέλθει το μοιραίο την ώρα του γυρίσματος»

«Θα ήθελα την ώρα που λέω "πάμε!", να τελειώσω» συμπλήρωσε ο σκηνοθέτης

manousos-manousakis
Ο Μανούσος Μανουσάκης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην πορεία του, αλλά και την πρόταση που του έχει γίνει για το «Τμήμα Ηθών».

Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και αρχικά, δήλωσε «ευγνώμων» που κάνει μια δουλειά που τον ευχαριστεί.

«Είμαι ευγνώμων, γιατί κάνω μια δουλειά που με ευχαριστεί. Τα γυρίσματα είναι διασκέδαση για εμένα. Ιδανικά, θα ήθελα να επέλθει το... μοιραίο την ώρα του γυρίσματος. Την ώρα που λέω "πάμε!", να τελειώσω», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, θέλησε να δώσει μια συμβουλή στους νέους ηθοποιούς: «Το μοναδικό ξύλο που δεν κολλάει αν σπάσει, είναι το καλάμι. Λέω στους νέους ηθοποιούς αν δουν τον εαυτό τους σε ένα περιοδικό, να μη νομίζουν ότι κατέκτησαν τον κόσμο».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq8wuwjpyb3t)

Ο Μανούσος Μανουσάκης μίλησε ακόμα, για την καθημερινότητά του και όσα του αρέσει να κάνει στον ελεύθερό του χρόνο. «Τον ελεύθερό μου χρόνο κάνω ποδήλατο, γυμναστική κι ασχολούμαι με την ιστιοπλοΐα και την αστρονομία. Με τη σύζυγό μου δουλεύουμε μαζί κι όταν επιστρέφουμε σπίτι, λέμε "δεν θα μιλήσουμε για δουλειά". Ε, αυτό κρατάει ενάμισι λεπτό», αστειεύτηκε.

Κλείσιμο
Όσο για τα παιδιά του, δήλωσε πως δεν νιώθει ότι είναι ο ιδανικός πατέρας. «Δεν θα έλεγα ότι είμαι ο ιδανικός πατέρας από άποψη αφιέρωσης χρόνου στα παιδιά μου, αλλά ποτέ δεν μου παραπονέθηκαν. Με τη σύζυγό μου είμαστε τόσα χρόνια μαζί, γιατί σε ό,τι μου λέει, της λέω "ναι"», εξήγησε.

Τέλος, μίλησε για το «Κόκκινο Ποτάμι - Η συνέχεια», αλλά και την πρόταση που του έχει γίνει να αναβιώσει το «Τμήμα Ηθών».

«Το "Κόκκινο Ποτάμι" αφηγείται μια ιστορική περίοδο που δεν μπορεί να μη σε συγκινήσει να μη σε προβληματίσει. Η σειρά δεν έχει την τηλεθέαση που θέλουμε, αλλά δεν είναι αποτυχία. Έχουμε δουλέψει σκληρά και το αποτέλεσμα μας ικανοποιεί. Η λέξη "επιτυχία" είναι η αγάπη του κόσμου και το να βασανίζεσαι για την επόμενη δουλειά. Μας έχει προταθεί να αναβιώσουμε το "Τμήμα Ηθών" και να δούμε το έγκλημα στις νέες του μορφές», κατέληξε.



Ειδήσεις σήμερα:

Πτώση Phantom F-4: «Είσαι ο ήρωάς μας» - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του αδελφού του σμηναγού Τσιτλακίδη

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ

Βίντεο: Η καταδίωξη των Τούρκων διακινητών που μετέφεραν μετανάστες έξω από την Κω
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης