Άντζελα Δημητρίου: Απαντά στον Στάθη Αγγελόπουλο – «Περνάνε αδιάφορα τα σχόλια»

Άντζελα Δημητρίου: Απαντά στον Στάθη Αγγελόπουλο – «Περνάνε αδιάφορα τα σχόλια»

«Έχω βοηθήσει πάρα πολλούς που δεν το έχω πει ποτέ και δεν πρόκειται» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια

dhmhtriou_
Η Άντζελα Δημητρίου μίλησε στους ρεπόρτερ που τη συνάντησαν σε βραδινή της έξοδο και απάντησε στα πρόσφατα σχόλια του Στάθη Αγγελόπουλου. Ο τραγουδιστής σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, όταν συνεργάστηκε με την Άντζελα Δημητρίου.

«Μία Λαίδη δεν είναι δύστροπη; Δεν είναι περίεργη; Όταν κάνεις μία συνεργασία μαζί της γίνεται πολύ αυστηρή, δεν υπάρχει διάλογος. Όλα είναι όπως τα θέλει. Η Άντζελα Δημητρίου ήταν περίεργη πάντα και στο θέμα της αφίσας και στο χρόνο στην πίστα» είχε πει ο τραγουδιστής.

Με τη σειρά της η τραγουδίστρια, γνωστή ως «Λαίδη» του ελληνικού τραγουδιού, σημείωσε σε απόσπασμα που προβλήθηκε στο «MEGA Καλημέρα»: «Κανέναν καλλιτέχνη δεν τον στενοχωρούν τα αρνητικά σχόλια, γιατί περνάνε αδιάφορα. Παθαίνεις ανοσία. Πάμε μπροστά και τίποτα άλλο. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει κάποια πράγματα για κάποιους καλλιτέχνες. Έχω βοηθήσει πάρα πολλούς που δεν το έχω πει ποτέ και δεν πρόκειται. Είναι σωστό από μέρους μου να έχω σιωπή».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq8qi0evbe4h)


Τα σχόλια του Στάθη Αγγελόπουλου 

Όπως ξεκαθάρισε ο Στάθης Αγγελόπουλος στο «MEGA Καλημέρα», για την Άντζελα Δημητρίου: «Μία Λαίδη δεν είναι δύστροπη; Δεν είναι περίεργη; Σέβομαι την πορεία και την καριέρα της, όμως, όταν κάνεις μία συνεργασία μαζί της γίνεται πολύ αυστηρή, δεν υπάρχει διάλογος για το πώς θα το κάνουμε. Όλα είναι όπως τα θέλει. Η Άντζελα Δημητρίου ήταν περίεργη πάντα και στο θέμα της αφίσας και στον χρόνο στην πίστα. Εγώ είχα πρόβλημα με τον χρόνο πάντα».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq7vw87ez801)


Σχετικά με τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του, ο Στάθης Αγγελόπουλος ανέφερε: «Όλες με ερωτεύτηκαν, αλλά δεν με αγάπησαν. Οι μητέρες των παιδιών μου με απογοήτευσαν. Εκείνες ήταν και τυχερές, έκαναν και παιδιά μαζί μου. Να μου στέλνουν αγωγές και να λένε για την καταγωγή μου;».


Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Ειδήσεις σήμερα:

Βουλή: Κατατέθηκε η τροπολογία-μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη

Ουκρανία: Έπιασαν υπουργό του Ζελένσκι με ένα εκατ. δολάρια σε μετρητά στον καναπέ - Δείτε βίντεο

Survivor All Star: Αποχώρησε ο Αναγνωστόπουλος, «σφαγή» για τον αγώνα δίχως τέλος - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης