Avatar: Τι θα συμβεί στα sequel 3, 4 και 5 - Νέες φυλές και καινούριοι ηθοποιοί

Avatar: Τι θα συμβεί στα sequel 3, 4 και 5 - Νέες φυλές και καινούριοι ηθοποιοί

Το μεγαλεπήβολο σχέδιο του Τζέιμς Κάμερον, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να επεκταθεί και στα Avatar 6 και 7

avatar___1_
Είναι εδώ και αρκετό καιρό γνωστό ότι οι συνέχειες των Avatar, έχουν εξασφαλίσει την τύχη τους μετά και την τεράστια επιτυχία του «Avatar: The Way of Water», το οποίο καλπάζει πλέον από την 4η προς την 3η θέση των πιο επιτυχημένων εμπορικά ταινιών, εκθρονίζοντας «Τιτανικό». 

Όπως αναφέρεται στο περιοδικό Empire, μέσα από τη νέα συνέντευξη που παραχώρησε ο παραγωγός των ταινιών, Jon Landau, γνωστοποιήθηκαν οι λεπτομέρειες των Avatar 3, 4 και 5.

Το «Avatar: The Seed Bearer», όπως κατά πάσα πιθανότητα θα ονομάζεται, η τρίτη ταινία, η Ούνα Τσάπλιν, θα υποδυθεί τη νέα κακιά της ταινίας ονόματι Varang, στο ρόλο της αρχηγού της φυλής της φωτιάς (Ash People).
_Oona_Chaplin
Ούνα Τσάπλιν

Επίσης, ο Landau μίλησε για το «μεγάλο χρονικό άλμα» που θα γίνει στο Avatar 4. Αυτό θα οδηγήσει στο Avatar 5, το οποίο θα διαδραματίζεται στη Γη: «Θα ανοίξουν τα μάτια της Νεϊτίρι και του κόσμου, στο τι επικρατεί στη Γη» σημείωσε.

Η Νεϊτίρι βάσει της ιστορίας των ταινιών αργοπεθαίνει και η RDA έχει έρθει στον κόσμο της Πανδώρας, για τη δημιουργία ενός νέου πλανήτη, στον οποίο θα μπορούν να κατοικούν οι άνθρωποι για τους ανθρώπους.

Όσο αφορά στο Avatar 5 και στη βερσιόν της Γης, ο Landau αποκάλυψε ότι: «Υπάρχει υπερπληθυσμός και εξάντληση των φυσικών μας πόρων που κάνουν τη ζωή πιο δύσκολη, αλλά δεν θέλουμε να ζωγραφίσουμε μια ζοφερή εικόνα για το πού πηγαίνει ο κόσμος μας. Οι ταινίες αφορούν επίσης την ιδέα ότι μπορούμε να αλλάξουμε πορεία».

Ο Landau σημείωσε πως στο Avatar 3, θα δούμε τους ανθρώπους από μια πιο θετική σκοπιά, ενώ οι «Ash People» θα παρουσιαστούν σαν τους κακούς Navi της υπόθεσης και θα ζουν στις ηφαιστειογενείς περιοχές της Pandora: «Υπάρχουν καλοί άνθρωποι και υπάρχουν και κακοί -το ίδιο συμβαίνει με τους Navi- αλλά συχνά, ο κόσμος δεν τους βλέπει ως κακούς. Ποια είναι η ρίζα του κακού που θα τους κάνει να εξελιχθούν σε αυτό που εμείς αντιλαμβανόμαστε ως κακοί; Ίσως να υπάρξουν άλλοι παράγοντες που δεν γνωρίζουμε ακόμα» αποκάλυψε. 

Κλείσιμο
Τελευταία δε γνωστοποιήθηκε ότι τα σχέδια των sequels περιλαμβάνουν και το σχέδιο του Τζέιμς Κάμερον για τα Avatar 6 και 7.

Πληροφορίες για το Avatar 3
O Τζέιμς Κάμερον είχε αποκαλύψει  στο «Deadline» μερικά νέα στοιχεία για το «Avatar: The Seed Bearer», όπως θα ονομάζεται το τρίτο σίκουελ. Όπως τόνισε ο Κάμερον θα κυριαρχεί το στοιχείο της φωτιάς, ενώ θα παρουσιαστούν στο κοινό δύο νέες φυλές.

«Η φωτιά έχει συμβολική παρουσία στην ταινία και υπάρχει μια φυλή που εκπροσωπεί αυτό το concept. Ίσως τώρα να αποκαλύπτω παραπάνω από όσα πρέπει. Θα γνωρίσετε δύο εντελώς νέες φυλές στην επόμενη ταινία. Γνωρίσαμε του Omaticaya, τους Metkayina και στην επόμενη ταινία θα γνωρίσετε ακόμη δύο. Θα περιπλανηθούμε λίγο πιο ελεύθερα στον κόσμο της Pandora και σε διαφορετικά μέρη» είχε σημειώσει χαρακτηριστικά ο Τζέιμς Κάμερον για το Avatar 3.

Σε άλλη συνέντευξή του ο Κάμερον αποκάλυψε ότι τρίτο Avatar, θα συστήσει στους θαυμαστές, έναν νέο αφηγητή. Μέχρι τώρα ο Τζέικ Σάλι, υπήρξε το κεντρικό πρόσωπο, αλλά τη σκυτάλη εφεξής θα λάβει ο γιος του, ο Λόακ.  

Μάλιστα, το «Avatar: The Way of Water» ήταν τόσο μεγάλη ταινία που κομμάτια της κόπηκαν και διαμόρφωσαν το Avatar 3, όπως αποκάλυψαν οι σεναριογράφοι της ταινίας. 


Ειδήσεις σήμερα:

Σκληρό βίντεο: Άγριος ξυλοδαρμός 9χρονης μέσα σε σχολικό λεωφορείο στη Φλόριντα!

«Κληρώνει» σήμερα για τον χιονιά που έρχεται - Διχογνωμία των μετεωρολόγων

Αποχώρησε ο Αναγνωστόπουλος, «σφαγή» για τον αγώνα δίχως τέλος του Survivor All Star
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης