Φαίη Σκορδά για Βαρεμένο – Καραμανλή: «Απαράδεκτη η συμπεριφορά»

Φαίη Σκορδά για Βαρεμένο – Καραμανλή: «Απαράδεκτη η συμπεριφορά»

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στη στάση της Άννας Καραμανλή, η οποία τύπωσε φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα 

fay_skorda__3_
Η Φαίη Σκορδά παρουσίασε στην εκπομπή της με τίτλο «Πρωινό μας» ένα απόσπασμα από το έντονο επεισόδιο ανάμεσα στον Γιώργο Βαρεμένο και την Άννα Καραμανλή.

Πιο συγκεκριμένα ήταν εχθές 2 Φεβρουάριου που τα «αίματα άναψαν» στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο και τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή.

Αφού είχαν μια έντονη συζήτηση, κάποια στιγμή η Άννα Καραμανλή έδειξε μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος βρέθηκε τη Δευτέρα - και ενώ είχε γίνει γνωστή η πτώση του Phantom - σε συναυλία της Τάνιας Τσανακλίδου, στο Παλάς, γεγονός που καυτηρίασε η «γαλάζια» βουλευτής. «Προχθές όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού ο Τσίπρας χαμογελώντας με δύο κυρίες πήγε στο Θέατρο στο Παλλάς. Αυτή είναι η αθλιότητα του Τσίπρα. Δείτε τους χαμόγελο colgate», είπε η κυρία Καραμανλή, με τον κύριο Βαρεμένο να της απαντά: «Μιλάει το χαμόγελο Μητσοτάκη» και της άρπαξε το χαρτί μέσα από τα χέρια.

Για το παραπάνω γεγονός η Φαίη Σκορδά επισήμανε: «Θεωρώ – δική μου γνώμη- ότι πάνω στο γεγονός, ούτε καν να το προφέρεις μπορείς, μπροστά στους γονείς και σε όλη την οικογένεια, στον χαμό των δύο παιδιών και στον τρόπο που φύγανε, δεν μπορείς καν να μιλήσεις. Όποιος αναφέρεται σε αυτό και συσχετίζεται με άλλα πράγματα, είτε έχουν πολιτική διάσταση, είτε έχουν κοινωνική διάσταση».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq8rpdjsbrlt)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη συμπεριφορά της Άννας Καραμανλή, η οποία τύπωσε φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα: «Για μένα είναι απαράδεκτο. Σε αυτό – χρειάζεται για’ μένα- μόνο σιωπή. Δεν μιλάς, σκύβεις το κεφάλι, κάνεις την προσευχή σου και λες δύναμη και κουράγιο σε αυτές τις οικογένειες. Όποιος πάει προετοιμασμένος σε μια εκπομπή, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του αυτό το τραγικό γεγονός και σκέφτηκε να τυπώσει κάτι, δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω σε ανθρώπινο επίπεδο. Πώς σκέφτηκες να το κάνεις, όταν από πίσω, στον κορμό της σκέψης σου, υπάρχει αυτό το τραγικό γεγονός» είπε η Φαίη Σκορδά, ενώ καταδίκασε και τη συμπεριφορά του Γιώργου Βαρεμένου:

«Απαράδεκτη και μια συμπεριφορά που είναι βία – κίνηση», ανέφερε η Φαίη Σκορδά και κατέληξε: «Με αφορμή ένα γεγονός θέλουμε να τους βάλουμε όλους στο ίδιο καζάνι; Για κάτι ανθρώπινο, για μία συμπεριφορά. Είναι δυνατόν;»

Ειδήσεις σήμερα:

Σκληρό βίντεο: Άγριος ξυλοδαρμός 9χρονης μέσα σε σχολικό λεωφορείο στη Φλόριντα!

«Κληρώνει» σήμερα για τον χιονιά που έρχεται - Διχογνωμία των μετεωρολόγων

Αποχώρησε ο Αναγνωστόπουλος, «σφαγή» για τον αγώνα δίχως τέλος του Survivor All Star
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης