Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Ήταν λάθος μου να δικαιολογηθώ για τη συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Ήταν λάθος μου να δικαιολογηθώ για τη συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Αυτή η ιστορία ήταν πριν γνωρίσω τη Λένα Δροσάκη» ανέφερε ο ηθοποιός

Bourdoumis__1_
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην πολύκροτη υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και στα σχόλια που άκουσε ο ίδιος, όταν συνεργάστηκε μαζί του, ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη οι καταγγελίες εναντίον του ηθοποιού.

Όπως χαρακτηριστικά εξήγησε ο σύζυγος της Λένας Δροσάκη: «Ήταν λάθος μου που έβγαινα και δικαιολογούμουν. Δεν έχω να δικαιολογηθώ. Αυτή η ιστορία ήταν πριν γνωρίσω τη Λένα και ήταν ίσως η πρώτη φορά που ένας άνθρωπος τέτοιου βεληνεκούς έφυγε από τη δουλειά και όχι μία νέα ηθοποιός. Με έναν τρόπο δηλαδή είχε πάρει μία ηθική και πρακτική ικανοποίηση».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq76e7o2p2xd)

Στη συνέχεια της συνέντευξής του δήλωσε: «Ο καθένας μπορεί να βγει και να λέει ό,τι θέλει. Έχω ακούσει σε εκπομπές να λένε για αυτή μου την πράξη: σταυρώστε τον. Δεν έχω να απολογηθώ για αυτή μου την πράξη, δεν έχω κάνει κακό σε κανέναν».

Όσον αφορά στο αν θα συγχωρήσει ποτέ τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Είναι πολύ λεπτά πράγματα αυτά. Ας αναλογιστεί ο ίδιος και όλοι αυτοί οι άνθρωποι τι έχουν κάνει. Ας κοιταχτούμε όλοι στον καθρέφτη. Το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι σπουδαίο αυτό που συνέβη, το μήνυμα που έχει περάσει στην κοινωνία».

Κλείσιμο
Σε ερώτηση για τον Γιώργο Κιμούλη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανέφερε: «Δεν θα πήγαινα να τον δω. Έχω συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του αλλά αυτό με δυσκολεύει. Δεν θα μπω στο τριπάκι αν δούλεψα καλά μαζί του ή όχι. Δεν είναι αυτό το θέμα μας, δεν μας αφορά πώς πέρασες εσύ μαζί του. Μας αφορά να ακούσουμε αυτούς τους ανθρώπους που τον κατήγγειλαν».

Ειδήσεις σήμερα:

Ηθοποιός από το «Χορεύοντας με τους Λύκους» κατηγορείται ως αρχηγός... σεξουαλικής αίρεσης

«Ο Δασκαλάκης έπεσε σε μια μεγάλη αντίφαση στη δίκη», λέει ο Αλέξης Κούγιας

Μήνυση Θεοδωρικάκου κατά του απόστρατου αστυνομικού για την υπόθεση του γιου του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης