My Style Rocks - Εμιλία σε Ρέινα: «Έχεις βάλει κι ένα παντελόνι, γιατί δεν μπορούσες να έρθεις εδώ με το βρακί»

My Style Rocks - Εμιλία σε Ρέινα: «Έχεις βάλει κι ένα παντελόνι, γιατί δεν μπορούσες να έρθεις εδώ με το βρακί»

Το λουκ που επέλεξε η Ρέινα δεν άρεσε για ακόμα μια φορά στην Εμιλία - Δείτε βίντεο

my-style-rocks__1_
To λουκ της Ρέινας στο σημερινό επεισόδιο του «My Style Rocks» φαίνεται πως δεν ενθουσίασε την Εμιλία, η οποία και δεν δίστασε να κάνει το σχόλιό της, όσο «αιχμηρό» κι αν ήταν.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια δήλωσε στη συμπαίκτριά της πως δεν της αρέσει το στυλ της, ενώ τόνισε πως «βαριέται» να βλέπει συνεχώς τα ίδια και τα ίδια από εκείνη.

«Το 2 μπήκε, γιατί έχω δει πάνω σου όλα τα κορσέ που υπάρχουν στην αγορά», της είπε αρχικά.

«Έχεις βάλει ένα ζακετάκι, έναν κορσέ κι έχεις βάλει κι ένα παντελόνι, γιατί δεν μπορούσες να έρθεις εδώ με το βρακί», συμπλήρωσε για το ντύσιμο της Ρέινα, τονίζοντας πως έχει συνηθίσει να τη βλέπει σε παρόμοιες εμφανίσεις.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq7cku79vcq9)

«Αυτό είναι άσχημο που λες. Το έχω εμπλουτίσει. Απλά θες να πεις κάτι για να το πεις», της απάντησε η Ρέινα, με την παίκτρια να της λέει: «Τι έχεις εμπλουτίσει πες μου. Μπορεί να μην καταλαβαίνω πολλά».

Στη συνέχεια, η Ρέινα ανέφερε πως έχει καταφέρει να συνδυάσει μεταξύ τους πολλά... ιδιαίτερα κομμάτια, ενώ σημείωσε πως βρίσκεται στο παιχνίδι για να δείξει εμφανίσεις που την αντιπροσωπεύει.

Ωστόσο, δεν φαίνεται να έπεισε την Εμιλία, η οποία συνέχισε να της λέει πόσο βαριέται να βλέπει το ντύσιμό της και να την παρακολουθεί να μένει στάσιμη, χωρίς να εξελίσσεται.

«Τρεις φορές την εβδομάδα φέρνεις σωστά λουκ και τις άλλες δύο είσαι λάθος. Δεν βλέπω κάτι. Το έχω πει πάρα πολλές φορές, το έχουμε εμπεδώσει», συνέχισε η Εμιλία.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης