Παππάς για Μπάρτζη: «Ρουφιάνα ζωή, κάποιους τους κάνεις να σου μοιάζουν τόσο»

Παππάς για Μπάρτζη: «Ρουφιάνα ζωή, κάποιους τους κάνεις να σου μοιάζουν τόσο»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο «κάρφωμα» του παίκτη των Κόκκινων που εξέθεσε την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα

pappas-bartzis
Ο Αλέξης Παππάς και πρώην παίκτης του Survivor έκανε το δικό του σχόλιο γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις με το κινητό τηλέφωνο στο Survivor All Star.

Το μοντέλο και ηθοποιός, που συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης το 2021, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αναφέρθηκε στη στάση και στο «κάρφωμα» του Νίκου Μπάρτζη που εξέθεσε τις δύο γυναίκες, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα.

Ο Αλέξης Παππάς έγραψε χαρακτηριστικά σε story στο Instagram: «Σωστά έπραξε η παραγωγή και τιμώρησε την παράβαση με αποχώρηση. Ο Ατζούν στην αναφορά που έκανε όταν ήταν στην Αθήνα πριν 2 μήνες είπε ότι δεν θα ξαναεπιστρέψει συμπεριφορές όπως αυτή του Τζέιμς, αφήνοντας να εννοηθεί πως είχε κινητό. Να θυμίσω πως ο Τζέιμς ήταν κολλητός του Νίκου και τους άρεσε πάρα πολύ να κάνουν βόλτες μέσα στο δάσος σε καθημερινή βάση αλλά τότε ήταν δίκαιο».

Στη συνέχεια, ο πρώην παίκτης του Survivor επανήλθε με νέα ανάρτηση, στην οποία πρόσθεσε το εξής σχόλιο: «Ρουφιάνα ζωή, που κάποιους τους κάνεις να σου μοιάζουν τόσο» βάζοντας με νόημα τα hashtags #judaspriest και #nikos.

Δείτε τις αναρτήσεις 
pappas1
pappas2

Ειδήσεις σήμερα:

Μήνυση Θεοδωρικάκου κατά του απόστρατου αστυνομικού για την υπόθεση του γιου του


Αυτό θα είναι το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας


Survivor All Star: Viral στο Twitter ο Ηλίας Γκότσης που πήγε να σβήσει τη φωτιά πετώντας... ξύλα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης