Χριστίνα Κεφαλά κατά Ρουμελιώτη και Κατσούλη: «Έχω τους δικούς μου φαν και είναι καλύτεροι»

Χριστίνα Κεφαλά κατά Ρουμελιώτη και Κατσούλη: «Έχω τους δικούς μου φαν και είναι καλύτεροι»

Ξέσπασε η πρώην σύντροφος του ποδοσφαιριστή - Δείτε βίντεο

kefala_sakis_marialena
Η Χριστίνα Κεφαλά παρακολουθεί το Survivor All Star, μιας και είχε συμμετάσχει και εκείνη στο προηγούμενο ριάλιτι επιβίωσης.

Μετά το επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου ανέβασε ένα story στο Instagram, για να εκφράσει την έντονη διαφωνία της με την ψηφοφορία της μπλε ομάδας, που ανέδειξε τον Κρις Σταμούλη ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

 «Μπράβο άνανδροι. Όλη η ομάδα ψήφισε έναν νέο παίκτη πάλι στη ψηφοφορία, ενώ ξέρουν καλά και οι ίδιοι ότι μετά τις 3 βδομάδες βρίσκουν τα πατήματά τους. Ντροπή» έγραψε αρχικά,  η Χριστίνα Κεφαλά στο Instagram.

Αργότερα, θέλησε να ξεκαθαρίσει περισσότερα για την ανάρτησή της, μέσα από ένα βίντεο, καθώς, όπως η ίδια είπε, δέχτηκε καταιγισμό μηνυμάτων, αφού στο παρελθόν υπήρξε σύντροφος του Σάκη Κατσούλη.

Στο κλιπ, ακούγεται να λέει:

«Το θεωρώ αδικία άλλη μια φορά να γίνεται το ίδιο συμβάν κάθε χρόνο το ίδιο και το ίδιο, μόνο που τώρα ο κόσμος μας ξέρει όλους, δεν είμαστε άγνωστοι μεταξύ μας. Να πω ότι συγκεκριμένα για την κοπέλα που ανέβασα, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα και το έχω αποδείξει αυτό και στο δικό μας Survivor το 2021. Δεν έχω πρόβλημα πραγματικά. Ο καθένας έχει προχωρήσει τη ζωή του. Φυσικά, η κοπέλα μάς έχει αποδείξει ότι είναι μαχήτρια και είναι πολύ καλή στα αγωνίσματα, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση που το λέει και μόνη της, ότι δεν το έχει βρει και θέλει να φύγει, είπα ως παράδειγμα εκείνη».

Δείτε το βίντεο
Κεφαλά κατά Ρουμελιώτη και Σάκη Κατσούλη: «Έχω τους δικούς μου φαν και είναι καλύτεροι»


Στη συνέχεια, είπε: «Γιατί δεν ψηφίζουν εκείνη που δεν το βρίσκει 4 εβδομάδες και ψηφίζουν τον Κρις που είναι μια εβδομάδα. Όλοι οι παίκτες γνωρίζουμε ότι για να μάθεις τα αγωνίσματα, να χρειάζονται τουλάχιστον 3 εβδομάδες για να βρεις τα πατήματά σου.

Ωστόσο να ξεκαθαρίσω στους φανς εκείνων των δύο παιδιών που είναι ζευγάρι, ούτως ή άλλως δεν σας χρειαζόμουν γιατί έχω τους δικούς μου φανς και είναι καλύτεροι, αφού το πάτε επί προσωπικού. Δεν έχω να πω κάτι, ήταν απλά ένα παράδειγμα. Ο κόσμος ήταν κακός».

Μετά επανήλθε με ακόμη ένα story, στο οποίο έγραψε:

«Ααα ναι γιατί κάποιοι δεν καταλάβαν τα ονόματα. Για Σάκη και Μαριαλένα μιλάω. Ευχαριστώ».

kefala_katsoylis_marialena
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Ανδραβίδα: Οι πιλότοι του μοιραίου Phantom - Νεκρός ο 29χρονος υποσμηναγός, αγωνία για τον κυβερνήτη

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Κόλαφος» ο εισαγγελέας που ζήτησε την ενοχή του

Qatargate: Εύα Καϊλή - Φραντσέσκο Τζόρτζι - Ο Παντσέρι πρώτα τους «τύλιξε» και μετά τους άδειασε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης