Καρολίνα Καλύβα για τα πλάνα με τον Μάριο Πρίαμο: «Ξέραμε ότι το drone μας κατέγραψε, δεν είδες πώς έφυγα;»

Καρολίνα Καλύβα για τα πλάνα με τον Μάριο Πρίαμο: «Ξέραμε ότι το drone μας κατέγραψε, δεν είδες πώς έφυγα;»

«Ούτε εγώ ήξερα τι με περιμένει έξω» συμπλήρωσε - Δείτε το βίντεο

karolina_planamepriamo
Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από το Survivor All Star, η Καρολίνα Καλύβα παραχώρησε μία συνέντευξη, όπου και σχολίασε όσα συνέβησαν στην καλύβα με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, «εισέβαλε» στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και ο Νίκος Μουτσινάς τη ρώτησε για τα πλάνα με τον Πρίαμο, αλλά και το πώς εκείνος δεν εξέφρασε τα συναισθήματά του με τον ίδιο τρόπο που το έκανε εκείνη.

Η Καρολίνα Καλύβα είπε αρχικά: «100% ξέραμε ότι το drone μας κατέγραψε, δεν είδες πώς έφυγα; Ήταν ένα έντονα θετικό συναίσθημα με τον Μάριο Πρίαμο. Κάνει καλό σε εσένα, εσωτερικά. Ο κόσμος βασίστηκε σε αυτό που είχα έξω στη ζωή μου και όχι σε αυτό που είχα μέσα και θα δημιουργούνταν μέσα στο παιχνίδι. Οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί μεταξύ τους και στο πώς εκφράζοντα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq5lc60jltup)

Έπειτα πρόσθεσε: «Εγώ έβγαλα ένα μεγαλύτερο συναίσθημα, ποσοτικά, έχει να κάνει με το τι είμαι γυναίκα και είναι η καρδιά μου που μιλάει, ενώ ο Μάριος ήθελε να κρατήσει τα προσχήματα, χαμηλά και να μη δίνει δικαίωμα στους ανθρώπους να μιλάνε. Δεν αφορά κανέναν αυτό που έχει δημιουργηθεί, είναι προσωπικό. Εδώ καλά καλά δεν τα είχαμε πει μεταξύ μας, θα τα λέγαμε στον κόσμο;».

Τέλος, είπε: «Αυτό που σκέφτηκα στο συμβούλιο είναι ότι τουλάχιστον θα μαθευτεί εκεί έξω μια ώρα αρχύτερα, γιατί σε κανέναν δεν αξίζει να περιμένει σε αυτή τη ζωή. Ούτε εγώ ήξερα τι με περιμένει έξω… Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ήταν ένας μήνας σχέση» .

Για το τι της είπε τελικά ο Μάριος Πρίαμος λίγο πριν αποχωρήσει οριστικά από το παιχνίδι, η Καρολίνα απάντησε: «Ας μείνει ερωτηματικό».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq5lg68lk7yp)


Ειδήσεις σήμερα:

Ανδραβίδα: Νεκρός ο ένας από τους δυο πιλότους του Phantom - Συνεχίζονται οι έρευνες

Έβρος: «Ξέχασα να πω… πέθανε και ένα κοριτσάκι και λέγεται Μαρία» - Η απίστευτη κατάθεση της Μπαϊντά

Καιρός: Η πρόβλεψη Καλλιάνου για χιόνια στις... βάρκες της Πεντέλης - Πού και πότε θα πέσουν



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης