Χριστίνα Λαμπίρη: Θέλω να γυρίσω στην τηλεόραση, έχω εκπομπή έτοιμη στημένη στο μυαλό μου

Χριστίνα Λαμπίρη: Θέλω να γυρίσω στην τηλεόραση, έχω εκπομπή έτοιμη στημένη στο μυαλό μου

«Είναι εβδομαδιαίο, γιατί είναι δύσκολο αλλά νομίζω ότι έχει αρκετό ενδιαφέρον» αποκάλυψε η δημοσιογράφος

Christina_labiri
Η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε, κατά τη διάρκεια βραδινής της εξόδου, στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στα πρόσωπα της φετινής σεζόν, αλλά και στην ενδεχόμενη τηλεοπτική της επιστροφή.

Κάνοντας αναφορά στην επιθυμία της να επιστρέψει στην τηλεόραση: «Περνάω μία ήρεμη φάση της ζωής μου. Είμαι μεταξύ μαγαζιού, σάιτ, κόρης και εγγονού στην Πάτρα, πηγαινοέρχομαι. Θα ήθελα να γυρίσω στην τηλεόραση, γιατί είναι η δουλειά μου αλλά θα ήθελα να μπορώ να επιλέξω τι θα μπορούσα να κάνω. Δεν πιστεύω ότι όλα πάνε σε όλους ούτε πως όλες οι ηλικίες κάνουν για όλα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq5gsjfmidjd)

Για το είδος της εκπομπής, με την οποία οραματίζεται να επιστρέψει: «Το ‘χω στημένο έτοιμο και ωραίο στο μυαλό μου. Είναι εβδομαδιαίο, γιατί είναι δύσκολο αλλά νομίζω ότι έχει αρκετό ενδιαφέρον».

Σχολιάζοντας τα  πρόσωπα και τις εκπομπές που επιλέγει να παρακολουθήσει η ίδια στην τηλεόραση, αποκάλυψε: «Εμένα μου αρέσουν τα ξεκάθαρα πράγματα, να ξέρω τι έχω απέναντί μου, τι βλέπω. Θέλω ψυχαγωγία; Ψυχαγωγία μέχρι τέλους. Ξέρω ότι από τη στιγμή που θα κάνω τον πρόλογό μου μέχρι την ώρα που θα αποφωνήσω, θα έχω την ψυχαγωγία στο μυαλό μου, πώς θα περάσει καλά ο κόσμος. Ανάλογα με τη διάθεσή μου επιλέγω να δω είτε καθαρή ψυχαγωγία, είτε καθαρή ενημέρωση».

Κλείσιμο
Σε ερώτηση για την παρουσία της Κατερίνας Καραβάτου στο My Style Rocks η Χριστίνα Λαμπίρη σημείωσε: «Αρχικά χαίρομαι που επέστρεψε και μάλιστα με μία εκπομπή που ήθελε να κάνει. Έχει νόημα καμιά φορά να δοκιμάζεσαι. Δεν μας χαλάει να λέμε ναι στην πρόκληση. Είναι πολύ καλή έτσι κι αλλιώς, έχει όλα τα στοιχεία του καλού παρουσιαστή».

Τέλος, αναφορικά με την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου επισήμανε: «Δεν μιλώ ποτέ για συναδέλφους, γι’ αυτό και είμαι ανιαρή στις συνεντεύξεις μου, γιατί δεν δίνω τους τίτλους που ένας αρχισυντάκτης ή ένας διευθυντής θα ήθελε. Απ’ τη στιγμή που βρίσκονται στον τηλεοπτικό αέρα, πάει να πει ότι πρέπει να είναι. Ο κόσμος είναι αυτός που θα κρίνει».


Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί ο Τσιτσιπάς «κατέκτησε» μία από τις πιο σημαντικές ήττες της ζωής του

«Μ’ έναν πύραυλο, ένα λεπτό θα πάρει»: Ο Τζόνσον αφηγείται πώς τον απείλησε ο Πούτιν

Θεοδωρικάκος: «Αθλιότητα το δημοσίευμα για την οικογένεια μου, θα προσφύγω δικαστικά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης