Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Ο Ωνάσης με χόρευε και μου μιλούσε συνέχεια για τη Μαρία Κάλλας»

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Ο Ωνάσης με χόρευε και μου μιλούσε συνέχεια για τη Μαρία Κάλλας»

«Εκπληκτικό παιδί και ο γιος του, ο Αλέξανδρος» συμπλήρωσε η ηθοποιός

sapountzaki
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη βρέθηκε καλεσμένη στο Chart Show και επανέφερε μνήμες από τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου.

Μάλιστα η ηθοποιός και τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Αριστοτέλη Ωνάση και τον Σταύρο Νιάρχο, δύο από τους πλέον ισχυρούς άνδρες την εποχή που εκείνη μεσουρανούσε καλλιτεχνικά.

Μιλώντας για τους δύο ισχυρούς Έλληνες: «Ο Ωνάσης ήταν εκπληκτικός. Ήταν κύριος. Ενώ ο Νιάρχος, την ώρα που τελείωνα το τραγούδι μου, μου έστελνε ένα κουτάκι σπίρτα. Ναι, ένα κουτάκι σπίρτα. Ανέβαινα στο καμαρίνι, έβλεπα το κουτάκι και ήταν γεμάτο με λίρες. Ο Ωνάσης όμως δεν έκανε τέτοια πράγματα. Με χόρευε και μου μιλούσε συνέχεια τότε για τη Μαρία Κάλλας. Συνέχεια. Εκπληκτικό παιδί και ο γιος του, ο Αλέξανδρος» είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στη μουσική εκπομπή του Alpha.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq3bxf8jp99l)

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Ζωζώ Σαπουντζάκη διηγήθηκε και απίστευτες ιστορίες και παραδέχτηκε πώς η μητέρα της είχε αναλάβει τον ρόλο της μάνατζερ και πολλές φορές μάλιστα υποδυόταν την ίδια, για να κλείνει ή να απορρίπτει δουλειές: «Τον Κώστα Βουτσά τον ήξερα από τη Θεσσαλονίκη, εγώ έκανα παραστάσεις στο θέατρο, τον έβλεπα, τον χαιρετούσα. Είχαμε πάει να κάνουμε ένα εξτρά και ήταν και η μητέρα μου εκεί γιατί με κυνηγούσε από πίσω. Σε ένα γύρισμα στεναχωρήθηκε η μαμά και πήγε στο βουνό και με έβλεπε με κυάλια. Χτυπούσε το τηλέφωνο το πρωί, εγώ κοιμόμουν γιατί δούλευα στο κέντρο και στο θέατρο και παρίστανε εμένα και τη ρωτούσαν “Πόσο;”. Και έλεγε “Α, όχι τόσο” και ζητούσε ένα μεγάλο ποσό και μου έλεγε μετά ότι μου έκλεισε δουλειές».

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq3bsjfzencx)


Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί ο Τσιτσιπάς «κατέκτησε» μία από τις πιο σημαντικές ήττες της ζωής του

Άστατος ο καιρός σήμερα στις περιοχές των Επτανήσων - Πού και πότε θα βρέξει στην Αττική

Χαβάη: Εικόνες μυστήριο στον ουρανό - Πώς εξηγήθηκε η μπλε σπείρα που εμφανίστηκε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης