Ελισάβετ Μουτάφη: Θέλω να μεγαλώσει η οικογένειά μας με τον Μάνο Νιφλή

Ελισάβετ Μουτάφη: Θέλω να μεγαλώσει η οικογένειά μας με τον Μάνο Νιφλή

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη που παραχώρησε η ηθοποιός 

moutafi
Η Ελισάβετ Μουτάφη μαζί με τη Μαρίνα Ασλάνογλου βρέθηκαν καλεσμένες στην εκπομπή «After Dark», όπου παραχώρησαν μία συνέντευξη. Οι καλές φίλες και κουμπάρες ανάμεσα σε όσα μοιράστηκαν, ήταν και η σκέψη να κάνουν κάτι μαζί και πέρα από την υποκριτική.

Ηηθοποιός ανέφερε αρχικά: «Εννοείται πως θα κάναμε τηλεόραση μαζί με τη Μαρίνα, τα πάντα θα κάναμε μαζί. Μου έχουν προτείνει πολλά χρόνια πριν να κάνω μια εκπομπή, τότε με τη "Βέρα στο δεξί" και φυσικά τότε ήμουν αρνητική αλλά τώρα πια, όσο περνάνε τα χρόνια, δεν είμαι καθόλου. Το έχω πει και δημόσια. Αν είναι κάτι που με αφορά, βεβαίως πια θεωρώ ότι παντού μπορούμε να μπούμε εάν μας ενδιαφέρει κάτι».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq5bp3qs623t)

Με τη σειρά της Μαρίνα Ασλανόγλου αποκάλυψε πως εκείνη ήταν που έφερε κοντά την Ελισάβετ Μουτάφη και τον Μάνο Νιφλή: «Ένας αγαπημένος φίλος ο Βασίλης ο Μπουζιώτης μου είπε ότι ο Μάνος ο Νιφλής έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην Ελισάβετ και είπα θα το στήσω εγώ. Ήταν αντιδραστική και λέω δεν θα κάτσει. Πήγαμε και ήταν "χαμογέλα μωρή λίγο". Εγώ επέστρεψε σπίτι και αυτοί συνέχισαν. Από εκείνη την ημέρα δεν χωρίστηκαν ξανά ποτέ».

Η Ελισάβετ Μουτάφη αναφέρθηκε μάλιστα στην πρώην γυναίκα του συζύγου της, ενώ μίλησε και για την αγάπη που τρέφει για τα παιδιά του: «Έχω φανταστεί να μεγαλώνει η οικογένειά μας. Θέλω να συμβεί μαζί και με τα παιδιά του, γιατί δική μας οικογένεια είναι όλοι». 

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq5buxeanpmp)


Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί ο Τσιτσιπάς «κατέκτησε» μία από τις πιο σημαντικές ήττες της ζωής του

Άστατος ο καιρός σήμερα στις περιοχές των Επτανήσων - Πού και πότε θα βρέξει στην Αττική

Χαβάη: Εικόνες μυστήριο στον ουρανό - Πώς εξηγήθηκε η μπλε σπείρα που εμφανίστηκε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης