Βασίλης Ζούλιας: Η παιδική φωτογραφία του σχεδιαστή μόδας - «Θέλω να αγκαλιάσω το μικρό παιδί μέσα μου»

Βασίλης Ζούλιας: Η παιδική φωτογραφία του σχεδιαστή μόδας - «Θέλω να αγκαλιάσω το μικρό παιδί μέσα μου»

«Σ αγαπώ πραγματικά σ αγαπώ» λέει ο σχεδιαστής μόδας στον μικρό εαυτό του

zoulias__2_
Ο Βασίλης Ζούλιας δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα κολάζ, με το οποίο ταξίδεψε στο παρελθόν και στα παιδικά του χρόνια.

Ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής μόδας, γύρισε τον χρόνο πίσω και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία, αλλά και μερικά λόγια καρδιάς, τα οποία αφιέρωσε στον νεότερο εαυτό του.

Στην ανάρτησή του στο Instagram φαίνονται δύο φωτογραφίες, στα αριστερά μια φωτογραφία από σήμερα και στα δεξιά μια φωτογραφία σε μικρή ηλικία. Στη λεζάντα της δημοσίευσης ο ίδιος έκανε μια αφιέρωση στο μικρό παιδί μέσα του, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Σήμερα θέλω να αγκαλιάσω το μικρό παιδί μέσα μου. Αυτό το μικρό παιδί που έτρεχε χαρούμενο σε ένα λιβάδι με ζουμπούλια στην Άνδρο, χαρούμενο, ελεύθερο χωρίς να φοβάται τίποτα και κανέναν εκείνη τη μοναδική στιγμή απόλυτης χαράς και ξεγνοιασιάς της παιδικής του ηλικίας. Τον μικρό Βασιλάκη και να του πω δυνατά, Σ αγαπώ πραγματικά σ αγαπώ.

Επίσης να του πω ένα μεγάλο Μπράβο! Όπως θα τον κοιτάω στα μάτια, έχοντας τον στην αγκαλιά μου θα του πω ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει στη ζωή του και θα ‘ρθει η στιγμή που θα ξαναβρεθούμε εμείς οι δυο, αφού περάσουν τα σαράντα κύματα. Αν έχεις περάσει από σαράντα κύματα και εσύ και ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ, αγκάλιασε αυτό το παιδί μέσα σου και δώσε του τώρα την αγάπη που δικαιούται. Όχι δεν είναι αργά, ποτέ δεν είναι αργά να σε αγαπήσεις και να συνεχίσεις να σε αγαπάς. Από εκείνο το σημείο, σήκω τώρα και κατέκτησε τον κόσμο, αφέσου στη διαθέσιμη, ορμητική σαν καταρράκτη αγάπη, γιατί δεν σου αξίζει τίποτε λιγότερο. Πέρασες πολλά για να φτάσεις ως εδώ. Βάλε μπροστά το όνομα σου και πες όσο πιο δυνατά μπορείς. Σ αγαπώ, πραγματικά σ αγαπώ και άσε τα θαύματα να ξεδιπλωθούν … Έτσι ακριβώς είναι. PS don’t let the picture on the right fool you. concentrate on the picture on the left. I’m also bad ass».

Δείτε τη δημοσίευση 


Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί ο Τσιτσιπάς «κατέκτησε» μία από τις πιο σημαντικές ήττες της ζωής του

«Μ’ έναν πύραυλο, ένα λεπτό θα πάρει»: Ο Τζόνσον αφηγείται πώς τον απείλησε ο Πούτιν

Θεοδωρικάκος: «Αθλιότητα το δημοσίευμα για την οικογένεια μου, θα προσφύγω δικαστικά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης