Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την επανασύνδεση με τον πρώην σύζυγό της: «Είμαστε διαζευγμένοι, δεν το περίμενα»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την επανασύνδεση με τον πρώην σύζυγό της: «Είμαστε διαζευγμένοι, δεν το περίμενα»

«Στο μυαλό μου είχε κλείσει οριστικά» τόνισε για τη σχέση της με τον Γιάννη Καραβασάνη

ilianapapageorgioy_karavasanis
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι και πάλι σε σχέση με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Καραβασάνη και σε συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε στην επανασύνδεσή τους.

Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ!, η κριτής του My Style Rocks και μοντέλο ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν είναι ερωτευμένη με τον άνθρωπο που είχε παντρευτεί και απάντησε «Ναι, είμαι πολύ καλά».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαστε πάρα πολύ καλά. Αυτός ο άνθρωπος δεν ανήκει στον δικό μας χώρο, έχουμε υπάρξει παντρεμένοι, είμαστε διαζευγμένοι και τώρα είμαστε σε σχέση».

Σε άλλη σχετική ερώτηση, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τόνισε πως: «Απορώ και εγώ καμιά φορά με τον εαυτό μου με όλα αυτά που μου συμβαίνουν. Από τότε που έχω έρθει στην Ελλάδα η ζωή μου είναι κάθε μέρα και μια έκπληξη».

Κλείσιμο
Για το αν είχε βγάλει από το μυαλό της αυτό τον άνθρωπο, η ίδια απάντησε: «Ναι, δεν το περίμενα. Στο μυαλό μου είχε κλείσει οριστικά».



Η πρώτη φωτογραφία τους στα social media

Τον περασμένο Οκτώβριο και ενώ είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν δημοσιεύματα για τη σχέση της με τον Γιάννη Καραβασάνη, ανέβασε μία φωτογραφία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - την πρώτη κοινή τους μετά την επανασύνδεση.

Σε ένα Q&A που έκανε χθες, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, το μοντέλο απάντησε σε ερώτηση ενός από τους ακολούθους της, σχετικά με το πώς είναι η επανασύνδεση με έναν πρώην.

Τότε, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε να δημοσιεύσει ένα τρυφερό κοινό τους στιγμιότυπο, στο οποίο φρόντισε να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου του αγαπημένου της.

«Στη δική μου περίπτωση έτσι. Μην πείτε στον Γιάννη ότι ανέβασα φώτο μας. Θα είναι το μυστικό μας. Απαγορεύεται και δε θα ξαναγίνει» έγραψε στο ίδιο story της.

Δείτε την ανάρτησή της

ilianagiannis82


Ειδήσεις σήμερα:

Η απάνθρωπη δολοφονία του 29χρονου στις ΗΠΑ - Φώναζε «μαμά» και οι αστυνομικοί έλεγαν «θα σε σκίσουμε»

Αντάρτικο από τον δήμαρχο Ιάσμου για την «έξωσή» του - «Θα αποχωρήσω μέσω κάλπης»

Δείτε το ασύλληπτο κάρφωμα του Giannis με τους Πέισερς: «Όταν διασκεδάζεις, τα υπόλοιπα είναι εύκολα»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης