Λασκαράκη και Γαβαλάς για το «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»: «Πρέπει να φροντίζεις τη χημεία σου με τον άλλον»

Λασκαράκη και Γαβαλάς για το «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»: «Πρέπει να φροντίζεις τη χημεία σου με τον άλλον»

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη των δύο πρωταγωνιστών 

mairi_mairi_mairi
Η Βάσω Λασκαράκη και ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς βρέθηκαν καλεσμένοι τις προάλλες στην εκπομπή «Ελένη». Το τηλεοπτικό ζευγάρι από την κωμική σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» παραχώρησε μία συνέντευξη και μίλησε για τις εξελίξεις στη σειρά.

Το αγαπημένο ζευγάρι από την κωμική σειρά των Μιχάλη Ρέππα-Θανάση Παπαθανασίου, μίλησε και για τις σχέσεις ανάμεσα σε όλα τα ζευγάρια: «Δεν βοηθάνε πολύ οι εξομολογήσεις, ανοίγουν πολλές ιστορίες», ανέφερε η χαρακτηριστικά η Βάσω Λασκαράκη για τον ρόλο της στη σειρά.

Το τηλεοπτικό ζευγάρι αναφέρθηκε και στις σχέσεις μεταξύ συντρόφων: «Όταν αρχίζει και μεγαλώνει η οικειότητα, αρχίζεις και βλέπεις και άλλα πράγματα, βγάζεις και άλλα πράγματα. Η οικειότητα σε οδηγεί μετά να εκφράζεσαι πιο ελεύθερα, να το λες αυτό που σε ενοχλεί. Και η συγκατοίκηση είναι σημαντικός παράγοντας για την οικειότητα».

Όπως τόνισαν οι δύο ηθοποιοί, «όταν είμαστε ερωτευμένοι εξιδανικεύουμε τις καταστάσεις, αλλά η καθημερινότητα τρέχει».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq24g9pptutt)

Κλείσιμο
Ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς με τη σειρά του δήλωσε: «Πρέπει να φροντίζεις τη χημεία σου με τον άλλον. Πρέπει να φροντίζεις να "βράζει". Τη φθορά τη φέρνουν πράγματα που είναι αστεία. Αν έχεις διάθεση θετική και κατανόηση, η ισορροπία που έχεις φτιάξει θα κλονιστεί, αλλά δεν θα ανατραπεί», ενώ η Βάσω Λασκαράκη ανέφερε: «Κανείς δεν σε προετοιμάζει για το τι θα σου συμβεί όταν έρχεται ένα παιδί στη ζωή σου. Πρέπει το ζευγάρι να συζητήσει ανοιχτά ότι ξέρουν πόσο θα αλλάξει η καθημερινότητά τους».

Αστειευόμενη η Ελένη Μενεγάκη για μία ατάκα του Κωνσταντίνου Γαβαλά στο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» στην οποία κάνει την τηλεοπτική του σύζυγο να ζηλεύει, τον ρώτησε: «Γιατί τα λες αυτά στη γυναίκα σου βρε Κωνσταντίνε μου;», «Έτσι μου τα γράφουν οι σεναριογράφοι!» απάντησε ο ηθοποιός γελώντας.

Οι δύο ηθοποιοί ανέφεραν και το ιδανικό μέρος όπου θα ήθελαν να ζήσουν, με τη Βάσω Λασκαράκη να λέει πως είναι φαν της Μαδρίτης.


Ειδήσεις σήμερα:

Γεωργιάδης: Η ανάρτησή του για τους φίλους των γονιών του που τον στήριξαν


Μάικλ Σάνον: Στο πλευρό του Άλεκ Μπάλντουιν για τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς- «Είναι ένας εφιάλτης»


Ρούλα Πισπιρίγκου: Αίτηση για αποφυλάκιση κατέθεσε ο Κούγιας για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης