Πως «έφυγε» το γελαστό κορίτσι του μόντελιγκ

Πως «έφυγε» το γελαστό κορίτσι του μόντελιγκ

Η εντυπωσιακή κοπέλα δεν έκανε μεγάλη καριέρα στο μόντελινγκ ίσως επειδή δεν το επιδίωξε με ζήλο

Πανεπιστημιακοί στο ΣτΕ κατά της ίδρυσης και λειτουργίας κολεγίων
Πως «έφυγε» το γελαστό κορίτσι του μόντελιγκ
ΣΤΗ ΒΑΛΕΡΙΑ ΔΕΝ άρεσε καθόλου να μεγαλώνει στην παγωμένη Γεωργία, εκεί όπου γεννήθηκε από Ελληνες γονείς ποντιακής καταγωγής. Οταν της ανακοίνωσαν ότι θα επιστρέψουν στην Ελλάδα ήταν δεκαέξι χρόνων και πέταξε από τη χαρά της. Δεκαεφτά χρόνια αργότερα έκλεισε για πάντα τα δύο πανέμορφα καστανά της μάτια μέσα στο σπίτι του εφοπλιστή φίλου της, στα βόρεια προάστια.

Tο άψυχο σώμα της, ύψους 1,77 μ., ζύγιζε μόλις 44 κιλά και η άλλοτε υποψήφια playmate -σύμφωνα με άτομα από το περιβάλλον της- «έφυγε» λόγω διατροφικών διαταραχών, κάτι που, ωστόσο,διαψεύδουν κατηγορηματικά τόσο η αδερφή της, Ιωάννα, όσο και οι κολλητοί της φίλοι. Δεν έκανε ποτέ τη μεγάλη καριέρα στο μόντελινγκ, ίσως επειδή δεν το επιδίωξε μεζήλο, προτιμώντας να εντρυφήσει στις δημόσιες σχέσεις, στην υποδοχή νυχτερινών κέντρων και σε glam events.
Κλείσιμο

Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε το γεγονός ότι το όνομά της ακούστηκε ευρέως μετά τα αποκαλυπτήρια για το περιβόητο πια πάρτι-ντροπή που έστησε το ζεύγος Πατίτσα – Χρουσαλά πάνω στο θωρηκτό «Αβέρωφ» με αφορμή τα «Ποσειδώνια» τον Ιούνιο του 2010. Εκείνο το βράδυ της Πέμπτης η Βαλέρια Μεζιριάδου ήταν επί της υποδοχής των καλεσμένων στο ιστορικό θωρηκτό.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ PLAYMATE

Κάποιοι τη θυμούνται ακόμα ως μια από τις πλέον όμορφες barwomen σε μαγαζιά της Θεσσαλονίκης, εκεί από όπου ξεκίνησε την πορεία της η όμορφη Ελληνίδα με την ποντιακή καταγωγή. Το 2001 οι υπεύθυνοι του περιοδικού «Playboy» την εντοπίζουν, αναζητώντας τις υποψήφιες playmate για τον δι-
αγωνισμό εκείνης της χρονιάς, και η Βαλέρια κατεβαίνει στην Αθήνα. Τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της μόνο απαρατήρητα δεν περνάνε και στον τελικό βγαίνει αναπληρωματική playmate, ενώ τον τίτλο κερδίζει η Ιωάννα Λίλη.

Οι δουλειές αρχίζουν να έρχονται σιγά-σιγά και η νεαρή καλλονή ρίχνεται με πάθος στο μόντελινγκ, κυνηγώντας κάστινγκ, επιδείξεις και events. Είχε βγάλει το κρέας από τη διατροφή της και γίνεται μανιώδης λάτρης του σούσι και της ασιατικής κουζίνας γενικότερα. Οπως θυμάται χαρακτηριστικά ένας φίλος της, σε ένα νοτιοκορεάτικο στέκι όπου απολάμβανε να τρώει μπορούσε να κάνει μόνη της λογαριασμό ακόμη και 100 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο «Πρώτο Θέμα» που κυκλοφορεί

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης