Όλα για τη ζωή μας: Οι τροφές που ωφελούν τα όργανα του σώματος και τα «βελούδινα» διαζύγια 

Όλα για τη ζωή μας: Οι τροφές που ωφελούν τα όργανα του σώματος και τα «βελούδινα» διαζύγια 

Καλεσμένοι στην εκπομπή είναι η Μαρία Μάρκου και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου - Δείτε το τρέιλερ

ola_gia_ti_zoi_mas
Κάθε Σαββατοκύριακο, στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μάς δείχνει όλα τα μυστικά για να βελτιώσουμε τη σωματική και ψυχική μας υγεία.

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου η εκπομπή παρουσιάζει τα οφέλη που έχουν συγκεκριμένες τροφές στα διάφορα όργανα του σώματός μας. Σε ποιο βαθμό μπορεί μια τροφή να ενισχύσει ένα συγκεκριμένο όργανο και πώς η συχνή κατανάλωσή της το προστατεύει; Στα παραπάνω ερωτήματα απαντά η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» και οι διατροφολόγοι που φιλοξενούνται σε αυτή.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη, είναι η Μαρία Μάρκου, η «γυναίκα με τα μαύρα» από το τηλεπαιχνίδι γνώσεων «The Chase», η οποία μιλάει για όσα ακολουθεί στη διατροφή της προκειμένου να βοηθήσει το σώμα της να λειτουργεί καλύτερα.
ΜΑΡΙΑ_ΜΑΡΚΟΥ

Επίσης, στην εκπομπή μαθαίνουμε για τα «βελούδινα διαζύγια» και αν αυτά μπορούν να υπάρξουν στην πραγματικότητα, και παρακολουθούμε ένα βίντεο για τις παθήσεις του πέλματος και τις σχετικές εξετάσεις.

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, βασικό θέμα της εκπομπής είναι η διαταραχή ελλειμματικής προσοχής (ΔΕΠΥ) που απασχολεί τα τελευταία χρόνια τους γονείς, τους επιστήμονες αλλά και αρκετούς από εμάς που ανησυχούμε αν την έχουμε καθώς μας δυσκολεύει στην καθημερινότητά μας.

Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο ηθοποιός Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο οποίος περιγράφει παραστατικά πώς ζει ένα παιδί με ΔΕΠΥ, γιατί η διαταραχή δυσκόλεψε τις προσωπικές του σχέσεις αλλά και όσα τον βοήθησαν να διαχειριστεί την κατάσταση.

Ακόμα, στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής ενημερωνόμαστε για την ξηροδερμία αλλά και τη διατροφή που θα θωρακίσει το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών που αυτή την περίοδο ταλαιπωρείται από τις ιώσεις.

Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσκόπηση MRB: Ανοίγει λίγο η «ψαλίδα» ανάμεσα σε ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ

Καρανίκας - Γεωργιάδης: «Παρεξηγημένος υπουργός ο Άδωνις» - «Πρωτοπόρος ο Νίκος» για τη φαρμακευτική κάνναβη

Netflix: Τέλος στους... τζαμπατζήδες χρήστες, «στοπ» στους δανεικούς κωδικούς

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης