Αντώνης Λουδάρος: «Για μερικά κλικαρίσματα, κάποιοι πέφτουν πολύ χαμηλά»

Αντώνης Λουδάρος: «Για μερικά κλικαρίσματα, κάποιοι πέφτουν πολύ χαμηλά»

«Όλοι έχουμε κάνει παραχωρήσεις για να επιβιώσουμε, αλλά αναρωτιέσαι πόσο αντέχεις να είσαι μέσα στο σκουπιδαριό και να το συνεχίζεις;» ανέφερε

antonis-loudaros
Ο Αντώνης Λουδάρος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην εκπομπή που θα ήθελε να παρουσιάσει, αλλά και τα συναισθήματά του, όταν διάβασε ένα δημοσίευμα που έλεγε ότι... πέθανε.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι αρχικά, αναφέρθηκε σε ένα ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια παράστασης.

«Έχει πέσει στο κεφάλι μου σκηνικό, κατά τη διάρκεια παράστασης και λιποθύμησα στη σκηνή. Συνέχισα την παράσταση, όταν συνήλθα. Μου έχει τύχει και θεατής να αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας. Σταματήσαμε την παράσταση και καλέσαμε το 166», ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Λουδάρος.

Στη συνέχεια, μίλησε για την εκπομπή που θα ήθελε να παρουσιάσει στην τηλεόραση. «Έκανα στη συνδρομητική τηλεόραση φέτος τους "Αόρατους". Πολύ ωραία δουλειά. Ξεχωριστή σε σχέση με ό,τι παίζεται. Θα ήθελα να παρουσιάσω ταξιδιωτική εκπομπή, με συγκεκριμένο διαθέσιμο budget. Πώς να περάσω με 200 ευρώ για παράδειγμα Σαββατοκύριακο στο Παρίσι. Το έχω κάνει. Σε ένα ταξίδι στη Βιέννη κάναμε ένα ωραίο πικ – νικ αγοράζοντας πράγματα από τον φούρνο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq21ivxbmf2x)

Τέλος, για ένα ψευδές δημοσίευμα, το οποίο ανέφερε ότι έφυγε από τη ζωή, ο ηθοποιός σχολίασε: «Νεύριασα, γέλασα και αηδίασα με εκείνον τον τίτλο ότι "ο Λουδάρος πέθανε". Μέσα στο κείμενο έλεγε άλλα. Για μερικά κλικαρίσματα, κάποιοι πέφτουν πολύ χαμηλά. Με στεναχωρεί ο άλλος να κάνει μια δουλειά που τον αναγκάζει να πέσει τόσο χαμηλά. Όλοι έχουμε κάνει παραχωρήσεις για να επιβιώσουμε, αλλά αναρωτιέσαι πόσο αντέχεις να είσαι μέσα στο σκουπιδαριό και να το συνεχίζεις;».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης