Survivor All Star: Καβγάς ανάμεσα στους Μπλε - Καρολίνα σε Κρις: «Ήσουν ένας δεύτερος Μαρτίκας στο συμβούλιο»

Survivor All Star: Καβγάς ανάμεσα στους Μπλε - Καρολίνα σε Κρις: «Ήσουν ένας δεύτερος Μαρτίκας στο συμβούλιο»

Εντάσεις στην ομάδα των Μαχητών μετά τις κρυφές συναντήσεις των παικτών στη ζούγκλα - Δείτε βίντεο

survivor-all-star__4__2
Στο Survivor All Star, εντάσεις έχουν προκαλέσει στην ομάδα των Μπλε οι συναντήσεις ανάμεσα στην Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, αλλά και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη.

Οι παίκτες των δύο αντίπαλων ομάδων συναντιούνταν κρυφά σε μία καλύβα, κρυμμένη μέσα στη ζούγκλα, παραβιάζοντας έτσι τους κανόνες του ριάλιτι επιβίωσης.

Στο αποψινό επεισόδιο, οι «Μαχητές» συζητούσαν στην καλύβα τους σχετικά με τις συναντήσεις των συμπαικτών τους, όταν οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσα στη Μαριαλένα, την Καρολίνα και τον Κρις.

Οι δύο γυναίκες «επιτέθηκαν» στον συμπαίκτη τους, καθώς αντί να πιάσει τις ίδιες και να τους πει ότι δεν είναι σύμφωνος με τις κρυφές συναντήσεις με τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας, εκείνος το ανέφερε στο συμβούλιο του νησιού.

«Μαριαλένα, δεν θα πιάνω έναν έναν, κάθε φορά που σκέφτομαι κάτι, να του πω "έλα να σου πω"», της είπε ο Κρις, με εκείνη να του απαντά: «Εγώ αν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί σου, θα έρθω να στο πω».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq1hih06pr89)


Κλείσιμο
Η Καρολίνα τότε, μπήκε στη συζήτηση και του είπε: «Έχουμε ακολουθήσει ρητά τις οδηγίες και απλά για μένα, όλα αυτά που λες είναι σαν μια δικαιολογία για την ψήφο σου. Καλύτερα να μου έλεγες "δεν σε γουστάρω, δεν έχουμε ανταλλάξει κουβέντα, γι' αυτό σε ψηφίζω. Έτσι θα είχες πάρει την εύνοιά μου, μετά το σημερινό όμως, την έχασες. Δεν ήσουν στο παιχνίδι, όταν συνέβη αυτό. Δεν επηρεάστηκε η ομάδα μετά από αυτό».

Ενώ εκείνος προσπαθούσε να πάρει τον λόγο, η Καρολίνα δεν τον άφηνε. Τον διέκοπτε συνεχώς, ενώ στο τέλος τον παρομοίασε με τον Σπύρο Μαρτίκα. «Τόσο λόγο πήρες κι έβγαλες εικασίες, υπόνοιες, ήσουν δηλαδή ένας δεύτερος Μαρτίκας μέσα στο συμβούλιο. Αυτό μου θύμισε», του είπε, ενώ ο Κρις τη ρώτησε: «Από το μυαλό μου τα έβγαλα;».

Η Καρολίνα τότε, του είπε «ναι», για να πάρει την εξής απάντηση: «Συγγνώμη, αλλά εσύ κάνεις συνάντηση με την αντίπαλη ομάδα, όχι εγώ».


Ειδήσεις σήμερα:

Σε γυναικείες φυλακές τρανς κρατούμενη που βίασε δύο κοπέλες πριν αλλάξει φύλο


Τα λένε στο Μιλάνο για το Qatargate Ιταλοί και Βέλγοι εισαγγελείς - Στο τραπέζι οι λογαριασμοί Παντσέρι και Τζόρτζι

Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας του 47χρονου στην Καλαμάτα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης