Χρήστος Δάντης για Καλύβα - Πρίαμο: «Ο Μπο γλίτωσε από μία κακοτοπιά»

Χρήστος Δάντης για Καλύβα - Πρίαμο: «Ο Μπο γλίτωσε από μία κακοτοπιά»

«Έπεσε σε ανθρώπους που δεν εκτιμούσαν αυτό που είναι» πρόσθεσε - Δείτε βίντεο

dantis_mpo
Με αφορμή τη συνάντηση του Μάριου Πρίαμου και της Καρολίνας Καλύβα στη ζύγκλα, αλλά και τα τρυφερά στιγμιότυπα που προβλήθηκαν στο Survivor All Star, ο Χρήστος Δάντης κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν.

Ο τραγουδιστής έκανε μερικές δηλώσεις στην κάμερα του «Super Κατερίνα» για τον Μπο, λίγο καιρό αφού ο ράπερ επιβεβαίωσε τη σχέση του με την Καρολίνα Καλύβα, η οποία όμως ενεπλάκη σε ερωτικό ειδύλλιο με τον Κύπριο παίκτη.

«Ο Μπο είναι ένας διακεκριμένος δημιουργός, συνθέτης και στιχουργός και παίζει δύο πολύ δύσκολα μουσικά όργανα, για μένα αυτό είναι ο Μπο. Χαίρομαι πολύ για αυτόν, γιατί από ό,τι φαίνεται έπεσε σε ανθρώπους που δεν εκτιμούσαν αυτό που είναι και ήταν έτοιμοι να τον εκθέσουν ανά πάσα στιγμή. Οπότε γλίτωσε από μία κακοτοπιά».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq178fay6g5l)


Οι δηλώσεις του Μπο

Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» πριν λίγες μέρες και μίλησε για όλα όσα συνέβησαν στη ζούγλα. 

«Η λογική λέει να μην το κάνεις, να μην έρθεις στην εκπομπή. Μιλήσαμε όμως, δώσαμε τον λόγο μας. Δεν αθετώ τον λόγο μου ποτέ. Εντάξει, δεν είναι ευχάριστη η θέση μου, αλλά δεν είμαστε μόνο για τα ευχάριστα» είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpxs9w4awa15)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, συμπλήρωσε για τη σύντροφό του με παράπονο: «Συμβαίνουν αυτά. Απλά συμβαίνουν μπροστά σε όλη την Ελλάδα. Δεν είναι ωραίο, είναι άσχημο, είναι κάτι που σε στενοχωρεί, γιατί είναι και πολύ γρήγορα. Ξαφνικά μέσα σε 10 μέρες αλλάζουν όλα. Εκεί που κάναμε πριν μια εβδομάδα προσπάθεια να βοηθήσουμε τον άνθρωπό μας και ξαφνικά, βλέπεις αυτό το πράγμα».

Εξήγησε μάλιστα, πως για εκείνον η σχέση τους αποτελεί πλέον, παρελθόν. «Το "ήταν" ταιριάζει πιο πολύ στη σχέση μου με την Καρολίνα», είπε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpxshdb62hdt)

Όσο για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, δήλωσε: «Η σχέση μας ήταν καλή. Πίστευα ότι ο λόγος του έχει μπέσα και πως ό,τι λέει, το εννοεί, όπως γίνεται μεταξύ φίλων. Μάλιστα, πριν φύγουν τα παιδιά για τον Άγιο Δομίνικο, ο Μάριος ήταν αυτός που είχε έρθει κοντά με την Καρολίνα και μου έλεγε ότι θα μου την πρόσεχε. Ένας άνθρωπος που ούτε αυτός είναι μόνος του στη ζωή».

«Λένε ότι γινόταν συνέχεια, ότι δεν τους έπιασαν μια φορά. Άκουσα κάποια πράγματα, αλλά ήμουν σίγουρος πως μιλάνε, την προσέχει, ό,τι μου είχε πει ο Μάριος σαν φίλος. Το παιδί που παρέδωσα στην Acun Media εκείνη τη μέρα, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπω στο παιχνίδι. Η Καρολίνα έλεγε ότι είναι πολύ ερωτευμένη μαζί μου. Δεν θεωρώ ότι πρόκειται για παρεξήγηση», δήλωσε ο Μπο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpxsiya5m4o1)

«Ένιωσα χάλια. Θεωρώ ότι είναι ένα μεγάλο λάθος ως προς τον εαυτό τους πρώτα από όλα, γιατί δεν σεβάστηκαν ανθρώπους, τις οικογένειές τους, δεν το περνάω μόνο εγώ, αλλά κι η οικογένειά της. Η μάνα της, οι φίλοι της, τα αδέρφια της. Μίλησα με όλους, δεν μπορούν να το πιστέψουν, είναι σοκαρισμένοι. Στενοχωριέται η μητέρα της, είναι σαν να εκτίθεται η ίδια. Δεν μετάνιωσα που τη στήριξα. Από την πλευρά μου ήταν πολύ αληθινό αυτό που έδωσα κι έκανα πράγματα που δεν τα κάνω γενικά», συμπλήρωσε.

Ανέφερε επίσης, πως ο ίδιος δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να μπει στο ριάλιτι, όσο ενδιαφέρον κι αν θα είχε αυτό για το τηλεοπτικό κοινό. «Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω, όταν τους δω. Φαίνεται ότι λένε ψέματα, υπάρχει αμηχανία. Αυτά τα πράγματα μόνο κακό θα τους κάνουν. Το πάνε πολύ λάθος. Είναι κρίμα», εξήγησε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpxspgg90zr5)

Τέλος, είπε ότι δεν θα έδινε δεύτερη ευκαιρία στην Καρολίνα. «Δεν μπορώ, δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Μπορεί να την καταλάβω, οκ, αλλά όχι, δεν θα γυρνούσα. Δεν θέλω να γεμίζω μίσος, να κρατάω κακίες. Είναι ένα λάθος που έκανε ένας άνθρωπος, ας το λουστεί μόνος του», είπε κλείνοντας.

Πρίαμος και Καλύβα συναντιούνται κρυφά στη ζούγκλα

Στο επεισόδιο της Κυριακής 22 Ιανουαρίου, ο Γιώργος Λιανός φαίνεται πως θα κάνει μια παρατήρηση στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Όπως φαίνεται στο νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, ο παρουσιαστής θα μιλήσει στους δύο παίκτες, επειδή συναντιούνται κρυφά στη ζούγκλα.

Μάλιστα, εκεί υπάρχει μια καλύβα, στην οποία τους έχει εντοπίσει η κάμερα του Survivor να μπαίνουν.

«Βλέπω δύο συγκεκριμένους παίκτες να κινούνται καθημερινά μέσα από τη ζούγκλα. Δεν πεινάμε τσάμπα εδώ, ούτε άλλη εκπομπή ερωτικού περιεχομένου γυρνάμε», ακούγεται να λέει ο Σπύρος Μαρτίκας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpx91rc7r7l5)


«Γιατί χάνονται συγκεκριμένη ώρα με το που πέφτει ο ήλιος;», αναρωτιέται με τη σειρά του ο Νίκος Μπάρτζης στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

Στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός θα επιπλήξει τους δύο παίκτες για τις συναντήσεις τους. «Όπως ξέρετε πολύ καλά, το Survivor έχει κάποιους κανόνες και παραβιάστηκαν συγκεκριμένα από δύο παίκτες», είπε.

«Δεν το θεωρώ καν παράβαση, δεν έφυγα να πάω σε κανένα χωριό, σε καμία πόλη, δεν πήρα φαγητό, άρα... », απάντησε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, με τον παρουσιαστή να τον ρωτάει τον λόγο που συναντήθηκαν.

Τότε, η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα του απαντά: «Με τον Μάριο έχουμε μια ιδιαίτερη συμπάθεια».

Δείτε βίντεο: Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Σε σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου – Ζευγάρι με τον Μπο η Καρολίνα
Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Σε σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου – Ζευγάρι με τον Μπο η Καρολίνα



Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε βίντεο: Ο Παπαδάκης σταμάτησε τον καβγά Γεωργιάδη-Ζαχαριάδη με... σφύριγμα

Απάτη η συνάντηση του οδηγού με αρκούδα στην Πέλλα - Δείτε τις επίμαχες αναρτήσεις

Έφυγε από τη ζωή ο προπονητής του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Κώστας Τζιδημόπουλος

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης