Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αποκάλυψε πόσα κιλά έχει χάσει τρεις εβδομάδες μετά τη γέννα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αποκάλυψε πόσα κιλά έχει χάσει τρεις εβδομάδες μετά τη γέννα

Η παρουσιάστρια θέλει να επανέλθει γρήγορα στο σωματικό βάρος που είχε πριν μείνει έγκυος

Spyropoulou_Exof
Την πιο όμορφη και ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καθώς πριν από τρεις εβδομάδες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η παρουσιάστρια εκτός από τη φροντίδα του γιου της τον χρόνο που της απομένει τον αφιερώνει σε εκείνη. Όπως η ίδια αποκάλυψε μέσα από τα social media έχει μπει σε πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής.

Με ανάρτησή της στο instagram είχε αποκαλύψει πως από τις πρώτες μέρες κατάφερε να χάσει αρκετά από κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της.

Καθημερινά, λοιπόν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φροντίζει για τη σωματική της άσκηση καταγράφοντας τα χιλιόμετρα που διανύει αλλά και την απώλεια του σωματικού της βάρους.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί παρουσιάστρια ανέβασε στα stories στιγμιότυπο στο οποίο καταγράφεται να έχει χάσει 14 κιλά, μόλις σε 3 εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου της.

Δείτε το story που ανέβασε 
Spyropoulou_Story
Κλείσιμο


Οι πρώτες εβδομάδες ως μαμά
Η παρουσιάστρια αν και δεν έχει δώσει την πρώτη της συνέντευξη ως μαμά, ωστόσο κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο ήταν πολύ συγκινημένη με τον ερχομό του γιου της.

«Το μωρό είναι καστανόξανθο. Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά έτσι κι αλλιώς. Ήταν να έρθει λίγο νωρίτερα αλλά πηγαίναμε για καισαρική έτσι κι αλλιώς, και για ιατρικούς λόγους προχωρήσαμε σε καισαρική. Το δωμάτιο το έχουμε ετοιμάσει. Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, θα πάρει το όνομά του. Ήρθαν και οι γονείς μου», είχε πει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ειδήσεις σήμερα:

Παρακολουθήσεις: «Ονόματα και διευθύνσεις» από τον Αλέξη Τσίπρα – Πλανάται στον αέρα η πρόταση μομφής


Ελληνοτουρκικά: Τι σημαίνει για την Ελλάδα το μπλόκο του Ερντογάν στη Σουηδία για το ΝΑΤΟ


Κι όμως... ρομπότ made in Greece
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης