Γιώργος Κιμούλης: Έχω ακούσει αυτό το περί «επιστροφής», δεν έφυγα από κάπου για να επιστρέψω

Γιώργος Κιμούλης: Έχω ακούσει αυτό το περί «επιστροφής», δεν έφυγα από κάπου για να επιστρέψω

«Κάποιος επιστρέφει όταν από κάπου φεύγει, εγώ δεν έφυγα από κάπου» είπε - Οι λόγοι που  τον κράτησαν μακριά από το θέατρο

giorgos_kimoulis__1_
Ο Γιώργος Κιμούλης μίλησε για την θεατρική του παράσταση και τόνισε πως ποτέ δεν έφυγε από το θέατρο, οπότε είναι άστοχο να κάνει κανείς λόγο περί «επιστροφής».

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και αρχικά, δήλωσε πως έχει να παίξει στο θέατρο δύο χρόνια και ο λόγος δεν ήταν οι καταγγελίες εναντίον του.

«Έχω ακούσει αυτό το περί "επιστροφής". Κάποιος επιστρέφει, όταν από κάπου φεύγει, εγώ δεν έχω φύγει από κάπου», τόνισε αρχικά.

«Έχω δύο χρόνια που δεν έχω παίξει στο θέατρο. Τον πρώτο χρόνο ήταν η καραντίνα που δεν έπαιζε έτσι κι αλλιώς κανείς και τον δεύτερο χρόνο ήταν η ταινία μου. Η ταινία ολοκληρώθηκε και αποφάσισα να κάνω αυτό, το οποίο θα έκανα πριν κλείσουν τα θέατρα», εξήγησε στη συνέχεια.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cowcmcoguuah)

Τέλος, κατέληξε στο στοιχείο που θεωρεί αναγκαίο να έχει κανείς για να μπει στον χώρο της υποκριτικής. «Η συλλογικότητα ίσως είναι το πιο αναγκαίο σε αυτή τη δουλειά. Είναι όμως, δύσκολο να επιτευχθεί, ιδίως στη σημερινή εποχή που ο άνθρωπος πιστεύει ότι το συλλογικό σχεδόν κονιορτοποιεί το ατομικό του. Ο σύγχρονος άνθρωπος έχει πειστεί πως η συλλογικότητα διαλύει την προσωπικότητά του και την αυτονομία του. Λάθος. Ελπίζω οι νέες γενιές να το καταλάβουν αυτό και να ανατρέψουν αυτή τη νοοτροπία», σημείωσε.



Ειδήσεις σήμερα:

Κατάθεση μητέρας για το Μάτι: «Λιώνανε τα πόδια του παιδιού μου, δεν υπήρχε κανείς»

Γρηγόρης Πετράκος για Χριστόφορο Παπακαλιάτη και το Maestro – «Εθνικός woke σκηνοθέτης»

Η Σελίν Ντιόν με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε την ανίατη ασθένεια από την οποία πάσχει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης