Μπρους Γουίλις - Ντέμι Μουρ: Το οικογενειακό στιγμιότυπο με την κόρη τους

Μπρους Γουίλις - Ντέμι Μουρ: Το οικογενειακό στιγμιότυπο με την κόρη τους

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Ταλούλα Γουίλις στο Instagram

demi_moore_bruce_willis
Παρά τον χωρισμό τους χρόνια πριν, η Ντέμι Μουρ και ο Μπρους Γουίλις παραμένουν το ίδιο αγαπημένοι και διατηρούν άριστες σχέσεις, γεγονός που αποδεικνύουν και αναρτήσεις τους στα social media.

Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τρεις κόρες, την Ταλούλα, τη Ράμερ και την Σκάουτ και μάλιστα, φροντίζει μέχρι και σήμερα να περνά χρόνο μαζί τους ως οικογένεια.

Σε ένα στιγμιότυπο που ανάρτησε η Ταλούλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, οι δύο ηθοποιοί φαίνονται να ποζάρουν μαζί της χαμογελαστοί.

Όπως αναφέρει η ίδια στη λεζάντα της ανάρτησής της, ο 60χρονος σταρ μιλούσε εκείνη την ώρα στον σκύλο που κρατάει η Ταλούλα στην αγκαλιά της, καθώς του έχει μεγάλη αδυναμία. «Η επικοινωνία ανάμεσα στον μπαμπά και την Πιλάφ είναι εκπληκτική, είναι σαν ακτίνα λέιζερ», γράφει, αναφερόμενη στο βλέμμα που ανταλλάσσει την ώρα της φωτογραφίας ο Μπρους Γουίλις με τον τετράποδο φίλο της κόρης του. Στη συνέχεια της λεζάντας της, γράφει: «Αγαπώ τους γονείς μου και την οικογένειά μου».


Κλείσιμο
Η Ντέμι Μουρ και οι κόρες της φαίνεται πως έχουν «ενσωματωθεί» πλήρως στη νέα οικογένεια του Μπρους Γουίλις. Ο ηθοποιός είναι πλέον ζευγάρι με την Έμα Χέμινγκ. Έχει αποκτήσει μαζί της δύο ακόμα κόρες, τη Μάμπελ Ρέι και την Έβελιν Πεν.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η κόρη της Ντέμι Μουρ και του Γουίλις, Ράμερ είχε δηλώσει πως είναι πολύ περήφανη για τους γονείς της και την αγάπη που μοιράζονται μέχρι και σήμερα, ενώ είχε τονίσει πως είναι μεγάλη τύχη που έχουν καταφέρει να ενώσουν δύο οικογένειες σε μία.


Ειδήσεις σήμερα:

Κατάθεση μητέρας για το Μάτι: «Λιώνανε τα πόδια του παιδιού μου, δεν υπήρχε κανείς»

Γρηγόρης Πετράκος για Χριστόφορο Παπακαλιάτη και το Maestro – «Εθνικός woke σκηνοθέτης»

Η Σελίν Ντιόν με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε την ανίατη ασθένεια από την οποία πάσχει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης