Δέσποινα Βανδή: Κατάξανθη η κόρη της τραγουδίστριας - Δείτε φωτογραφία

Δέσποινα Βανδή: Κατάξανθη η κόρη της τραγουδίστριας - Δείτε φωτογραφία

Η 18χρονη απαθανατίστηκε φανερά αλλαγμένη, με τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν χαλαρό κότσο χαμηλά στον σβέρκο

Melina_Nikolaidh_
Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα Νικολαΐδη, απαθανατίστηκε κατάξανθη και έκανε πολλούς αναρωτηθούν αν το νέο λουκ της νεαρής, οφείλεται σε κάποιο φίλτρο, περούκα ή πρόκειται για κάποια πραγματική αλλαγή που επέλεξε να κάνει στα μαλλιά της. Ωστόσο, η beauty expert Βάσω Νακοπούλου, η οποία επιμελείται την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή, άλλαξε το στυλ της νεαρής, με μια ξανθιά περούκα.

Μέσα από μία ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή, η Μελίνα Νικολαΐδη φωτογραφήθηκε με την ξανθιά περούκα και πόζαρε στον φακό.

Στη φωτογραφία η 18χρονη η οποία σπουδάζει υποκριτική στο Λονδίνο, φαίνεται με ξανθά μαλλιά, πιασμένα σε έναν χαλαρό κότσο χαμηλά στον σβέρκο. Η νεαρή φόρεσε ένα μαύρο τζιν και ένα μαύρο μπλουζάκι και χαμογέλασε στην κάμερα, φανερώνοντας τις αλλαγές στους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε τη φωτογραφία
Nikolaidh
Η Μελίνα Νικολαΐδη φροντίζει να μοιράζεται επιλεκτικά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της μιας και διατηρεί ένα ιδιωτικό προφίλ στο Instagram ωστόσο, αρκετές φορές η μητέρα της φροντίζει να δημοσιεύσει εικόνες με την κόρη της μέσα από τον προσωπικό τη λογαριασμό. 

Η 18χρονη έχει επιστρέψει από την Αγγλία και βρίσκεται στην Ελλάδα απολαμβάνοντας στιγμές με την οικογένειά της και τον αγαπημένο της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Την τελευταία φορά ο φακός απαθανάτισε τη  Μελίνα Νικολαΐδη σε τρυφερές στιγμές με τον αγαπημένο της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.  Πρόκειται για τον 34χρονο personal trainer, με τον οποίο η κόρη της Δέσποινας Βανδή διατηρεί δεσμό.

Η Μελίνα Νικολαΐδη βρέθηκε στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται η μητέρα της, στην πρώτη της κοινή δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της. Το περιοδικό OK! δημοσίευσε φωτογραφίες του ζευγαριού από τη βραδινή έξοδό τους.

Στα στιγμιότυπα, η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης φάνηκε να διασκεδάζουν, ενώ δεν έλειψαν τα φιλιά και αγκαλιές.

Δείτε τις φωτογραφίες
Κλείσιμο
melina_niklaidi73__2_

Η 18χρονη  πρόσφατα μοιράστηκε στο Instagram μία τρυφερή εικόνα της με τον αγαπημένο της σύντροφο σε story. Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο στο οποίο φαίνεται να κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου.

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε από την ίδια σε Instagram Story και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης την αναδημοσίευσε στο δικό του προφίλ.

Δείτε τη φωτογραφία
MELINA_NIKOLAIDOU

Ποιος είναι ο σύντροφος της Μελίνας Νικολαΐδη

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης είναι γυμναστής και παίκτης του βόλεϊ. Πριν κάποιο καιρό η Μελίνα Νικολαΐδη είχε δημοσιεύσει μία εικόνα, όπου έκανε pilates με τη μητέρα της, Δέσποινα Βανδή και στο story που ανέβασαν στο Instagram είχε κάνει tag τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.
melina-despoina_jpg

Σε μία άλλη ανάρτησή της, η Μελίνα Νικολαΐδη γνωστοποίησε ότι είχε βρεθεί σε αγώνα του αγαπημένου της και με story της, τον χαρακτήρισε ως τον «λίμπερο της καρδιάς μας». Ο παίκτης αγωνίζεται στην ομάδα της ΑΕΚ, η οποία είναι και η ομάδα του πατέρα της, Ντέμη Νικολαΐδη, που υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας αλλά και πρόεδρος.
melina-syntrofos_jpg

melina-nikolaidi-00


Ειδήσεις σήμερα:

Άφαντος ο πατέρας Αντώνιος - Έρευνα για 4 κακουργήματα σε πρώην στελέχη της «Κιβωτού»

Συννεφιά, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες σήμερα

Τετ α τετ Ουίλιαμ με Μπάιντεν στη σκιά του σκανδάλου με τα ρατσιστικά σχόλια στο παλάτι

Ειδήσεις σήμερα

Πώς σχολίασαν τα social media το στριπτίζ του Γρηγοριάδη εν μέσω τηλεδιάσκεψης

Το tweet που σόκαρε - Δείχνει τη Ζιζέλ στο κρεβάτι με πρώην συμπαίκτη του Μπρέιντι;

Θεσσαλονίκη: 13χρονη κατήγγειλε ασέλγεια από άνδρα που υποδύθηκε τον αστυνομικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης