Νίκος Οικονομόπουλος για τη σχέση του με μοντέλο από βίντεο κλιπ του: «Δεν απαντάω στο αν υπάρχει ή δεν υπάρχει κάτι»

Νίκος Οικονομόπουλος για τη σχέση του με μοντέλο από βίντεο κλιπ του: «Δεν απαντάω στο αν υπάρχει ή δεν υπάρχει κάτι»

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του τραγουδιστή

Oikonomopoulos__1_
Ο Νίκος Οικονομόπουλος λίγο πριν την πρεμιέρα του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε τόσο στα νέα επαγγελματικά του σχέδια, όσο και στην προσωπική του ζωή και τη σχέση του με τον Θεό. Σε απόσπασμα που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ο τραγουδιστής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ντοκιμαντέρ που αναμένεται να κυκλοφορήσει με θέμα τη ζωή του.

«Είμαι καλύτερος στο να διαλέγω τραγούδια παρά σαν τραγουδιστής. Δεν έχω σκεφτεί να πάω κριτής σε talent show, αυτή τη στιγμή δεν θα το έκανα. Δεν θα είναι ντοκιμαντέρ για τη ζωή μου. Είναι ο Νίκος στη δουλειά και λίγο από την προσωπική μου ζωή. Πολλές φορές γράφουν πράγματα που δεν ισχύουν, δεν έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο. Στις μέρες μας πουλάει μόνο το κακό, η κριτική, τα λαϊκά δικαστήρια παντού. Πολλές φορές γράφουν πράγματα τα οποία δεν ισχύουν αλλά αν ξεκινήσεις να απαντάς στον καθένα ξεχωριστά, αυτό παίρνει μία έκταση μετά που δε θέλω καθόλου. Δεν έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο κανέναν, δεν χρειάζεται κάθε φορά να απαντάς» ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cow7hncf5dgp)

Όσον αφορά στη σχέση που του χρεώνουν το μοντέλο που πρωταγωνίστησε στο βίντεο κλιπ του, για το τραγούδι «Πρέπει δεν πρέπει» τόνισε: «Δεν έχω να απαντήσω κάτι σε αυτό. Είτε υπάρχει κάτι είτε δεν υπάρχει, δε θέλω να απαντήσω».

Νίκος Οικονομόπουλος – Πρέπει Δεν Πρέπει | Official Music Video (4K)
Κλείσιμο

«Δεν μου αρέσει να είμαι πολύ κοινωνικός, δεν το λέω με την κακή έννοια. Αν κάπου δεν περνάω καλά, δε θέλω να πάω. Προτιμώ να κάνω αυτό που θα με κάνει να αισθανθώ καλύτερα παρά να κάνω κάτι για να είναι οι άλλοι ευχαριστημένοι» σχολίασε σε άλλο σημείο.

Τέλος, ο Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε και για τη σχέση του με τη θρησκεία: «Θα με πουν γραφικό στο τέλος. Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό. Ζω με τον Χριστό, ζω με την πίστη μου αλλά όταν ρωτάς έναν χριστιανό αν είναι χριστιανός, τι θα σου πει; Δεν είμαι;».

Ειδήσεις σήμερα

Πώς σχολίασαν τα social media το στριπτίζ του Γρηγοριάδη εν μέσω τηλεδιάσκεψης

Το tweet που σόκαρε - Δείχνει τη Ζιζέλ στο κρεβάτι με πρώην συμπαίκτη του Μπρέιντι;

Θεσσαλονίκη: 13χρονη κατήγγειλε ασέλγεια από άνδρα που υποδύθηκε τον αστυνομικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης