Μιχάλης Ρέππας: «Μια περίοδο πήγαμε να τα "σπάσουμε" με τον Θανάση Παπαθανασίου»

Μιχάλης Ρέππας: «Μια περίοδο πήγαμε να τα "σπάσουμε" με τον Θανάση Παπαθανασίου»

«Όταν έχουμε διαφωνία με τον Θανάση παίρνω τηλέφωνο για να ζητήσω τη γνώμη κάποιου άλλου» συμπλήρωσε ο ηθοποιός και σεναριογράφος 

Reppas
Ο Μιχάλης Ρέππας παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star». Η Ελένη Καστάνη συνάντησε τον ηθοποιό και σεναριογράφο και οι δύο ηθοποιοί θυμήθηκαν την παρέα που έκαναν στα φοιτητικά τους χρόνια, ενώ Μιχάλης Ρέππας μίλησε και για τη συνεργασία του με τον Θανάση Παπαθανασίου.

«Έγραφα σε ημερολόγιο τις παραστάσεις που βλέπαμε. Μου αρέσει να τακτοποιώ, το αντίθετο από τον Θανάση. Το ότι έχουμε αρχείο οφείλεται σε μένα. Όταν έχουμε διαφωνία με τον Θανάση παίρνω τηλέφωνο για να ζητήσω τη γνώμη κάποιου άλλου» είπε ο Μιχάλης Ρέππας αρχικά.

«Μια περίοδο πήγαμε να τα σπάσουμε με τον Θανάση, είχαμε δραματουργικές διαφωνίες. Δεν μετάνιωσα που ασχολήθηκα με τη συγγραφή και παράτησα την υποκριτική αν και ο ρόλος μου στους Συμπέθερους μου άρεσε» πρόσθεσε στη συνέχεια για την πολυετή συνεργασία του με τον Θανάση Παπαθανασίου.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-covftmeg280x)

Κλείνοντας, ο Μιχάλης Ρέππας τόνισε για τη σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» που προβλήθηκε πέρυσι στο MEGA: «Είμαι πολιτικά υπερήφανος για τους “Συμπέθερους από τα Τίρανα”. Δεν πρέπει να προκαλείς με τη διαφορά, αλλά να ποντάρεις στην ομοιότητα».

Ειδήσεις σήμερα:

Επιχείρηση Ειρήνη: Ρεσάλτο Ελλήνων βατραχανθρώπων του ΠΝ σε ύποπτα πλοία ανοιχτά της Λιβύης – Βίντεο και φωτογραφίες

Η Αθήνα απαντά στην Άγκυρα: Απαράδεκτες οι συνεχείς απειλές πολέμου για τα νησιά

Ο Κλέων Γρηγοριάδης γδύθηκε εν μέσω τηλεδιάσκεψης στη Βουλή - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης