Ματθίλδη Μαγγίρα: Η φάρσα του «Πάμε Δανάη» που την έκανε έξαλλη

Ματθίλδη Μαγγίρα: Η φάρσα του «Πάμε Δανάη» που την έκανε έξαλλη

Δείτε το σχετικό βίντεο

matthildi_maggira__2_
Μία φάρσα ετοίμασε στη Ματθίλδη Μαγγίρα η εκπομπή «Πάμε Δανάη», με την ηθοποιό να γίνεται έξαλλη.

Ο Γιώργος Κρικοριάν είχε κανονίσει να πάρει συνέντευξη από τη Ματθίλδη Μαγγίρα, όμως η ίδια δεν είχε ενημερωθεί ότι θα έπρεπε να ντυθεί.... χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Πιο συγκεκριμένα, είχε αφήσει μια στολή πάνω στον καναπέ για την ηθοποιό, ενώ ο ίδιος κατευθύνθηκε προς ένα άλλο δωμάτιο για να μεταμφιεστεί σε Άγιο Βασίλη. Επιστρέφοντας, την ενημέρωσε πως έπρεπε κι εκείνη να φορέσει τη στολή της, μιας και η συνέντευξη είναι χριστουγεννιάτικη.

«Έχεις τρελαθεί; Όχι βέβαια. Εγώ νόμιζα ότι ήταν για στόλισμα, για το δωμάτιο», του απάντησε η Ματθίλδη Μαγγίρα και συμπλήρωσε: «Να ντυθώ εγώ δέντρο χριστουγεννιάτικο; Όχι. Πάλι καλά που ήρθα να λέτε, όχι να ντυθώ κιόλας».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-covfg15b9m7d)

Ο δημοσιογράφος τότε, προσπάθησε να την πείσει να το κάνει, μιας και στο παρελθόν είχε ντυθεί «χριστουγεννιάτικο δέντρο» σε μια φωτογράφιση που είχε κάνει για τις ανάγκες ενός περιοδικού. «Αυτό το πράγμα είναι καρναβάλι. Δεν το βάζω. Έκατσα και βάφτηκα κιόλας. Πάρε τηλέφωνο να συνεννοηθείς με την εκπομπή. Εγώ δεν συμφώνησα να ντυθώ δέντρο», επέμεινε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Κλείσιμο
Ωστόσο, φαίνεται πως η επιμονή του Γιώργου Κρικοριάν εξόργισε την ηθοποιό, η οποία ξεκίνησε να φωνάζει πως θέλει να μιλήσει με τον υπεύθυνο που κανόνισε τη συνέντευξη και να ξεκαθαριστεί πως εκείνη δεν συμφώνησε να κάνει κάτι τέτοιο.

«Δεν είμαι οκ. Μου είπε κανείς ότι θα ντυθώ δέντρο; Πάμε καλά; Φεύγω», δήλωσε με έντονο εκνευρισμό, λίγο πριν της ανακοινώσουν ότι της κάνουν φάρσα.



Ειδήσεις σήμερα:

Έρχεται νέα ισχυρή κακοκαιρία - Οι πρώτες εκτιμήσεις για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Δείτε βίντεο: O Κριστιάνο Ρονάλντο έφυγε μόνος του από το γήπεδο ενώ οι Πορτογάλοι πανηγύριζαν την πρόκριση

Ρονάλντο-Χακίμι έδωσαν ραντεβού στους «8» του Μουντιάλ - «Θεία δίκη» για την Ισπανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης