Σπύρος Πετρουλάκης: «Έφτασα ένα στάδιο πριν ανοίξω τον κάδο για να φάω»

Σπύρος Πετρουλάκης: «Έφτασα ένα στάδιο πριν ανοίξω τον κάδο για να φάω»

«Μια οικονομική καταστροφή στις δουλειές μου άφησε χρέη» εξήγησε ο συγγραφέας του «Σασμού» - Δείτε το βίντεο

spiros_petroylakis639
Ο Σπύρος Πετρουλάκης μίλησε για τη ζωή στην Κρήτη, την οικονομική καταστροφή που του άφησε χρέη και τα δύσκολα χρόνια στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο συγγραφέας του «Σασμού» που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», έκανε μία αναδρομή στην περίοδο της μετεγκατάστασής του από την Αθήνα στην Κρήτη, τις επαγγελματικές του προσπάθειες σε Ρέθυμνο και Χανιά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν αναγκάστηκε να αφήσει τον τόπο που ζούσε 20 χρόνια.

Αρχικά, ο Σπύρος Πετρουλάκης είπε: «Η Κρήτη ήταν και είναι για μένα ένας μαγνήτης, ο οποίος με τράβαγε από τότε που ήμουν μικρός. Ήταν πάντα ένας πόλος έλξης. Το σκέφτηκα και επιχειρηματικά γιατί ήθελα να ανοίξω ένα γυμναστήριο και δεν είχε ανταγωνισμό. Στην αρχή ήταν λίγο ψυχρό το κλίμα στο Ρέθυμνο. Σε κάποια μέρη πας ξένος και παραμένεις ξένος. Στάθηκα όμως τυχερός. Εκεί παντρεύτηκα, έμεινα μέχρι το 2006 και μετά πήγα στα Χανιά. Τα παιδιά μου γεννήθηκαν στην Κρήτη, η κόρη μου έγινε 17 και ο γιος μου είναι 15».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-coute7n2qo2x)

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αποφάσισα να φύγω από την Κρήτη για λίγο καιρό για να παίξω μουσική. Στην Αθήνα οι σκηνές ήταν πιο πολλές. Ήμουν αρκετά μεγάλος, γύρω στα 40. Υπήρξαν τεράστιες οικονομικές δυσκολίες με την κρίση, μια οικονομική καταστροφή στις δουλειές. Μου άφησε χρέη. Ήταν πολύ μεγάλη η επιχείρηση. Δεν είχα κάτι άλλο να κάνω και ξεκίνησα τη μουσική. Έπρεπε κάπως να ζήσω. Μόλις ήρθα στην Αθήνα βρήκα δουλειά ως μουσικός. Ζούσα στο πατρικό μου που ήταν εγκαταλελειμμένο για πολλά χρόνια, σε ένα στρώμα στο πάτωμα, χωρίς ρεύμα. Έφτασα ένα βήμα πριν ανοίξω τον κάδο για να φάω».


Ειδήσεις σήμερα:

Ποινική δίωξη στον συνταγματάρχη για τις ληστείες σε τράπεζες με ψεύτικη χειροβομβίδα

Η Ψηφιακή κάρτα Εργασίας φέρνει μείωση ασφαλιστικών εισφορών - Τι ανακοίνωσε ο Κωστής Χατζηδάκης

'Eρχονται ισχυρές καταιγίδες αύριο το βράδυ στην Αττική - Νέα σύντομη αλλά ισχυρή κακοκαιρία




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης