Άννα Χατζησοφιά για τον Χάρη Ρώμα και τις φωτογραφίες με τον Ηλία Μίχο: «Είναι εύκολο θύμα, εύκολος στόχος»

Άννα Χατζησοφιά για τον Χάρη Ρώμα και τις φωτογραφίες με τον Ηλία Μίχο: «Είναι εύκολο θύμα, εύκολος στόχος»

Η σεναριογράφος τοποθετήθηκε σχετικά με τα δημοσιεύματα που κατηγόρησαν τον Χάρη Ρώμα, για την κοινή φωτογραφία του με τον βιαστή και μαστροπό της 12χρονης στον Κολωνό

anna_hatzisofia
Η Άννα Χατζησοφιά έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη στιγμή που έμαθε ότι είναι υιοθετημένη, αλλά και στα δημοσιεύματα που γράφονται εις βάρος του Χάρη Ρώμα.

Η σεναριογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αρχικά, τοποθετήθηκε σχετικά με τα δημοσιεύματα που κατηγόρησαν τον Χάρη Ρώμα, επειδή κυκλοφόρησε μια κοινή φωτογραφία του με τον βιαστή και μαστροπό της 12χρονης στον Κολωνό.

«Δεν πέφτω από τα σύννεφα. Δεν θεωρώ ότι είναι πράγματα που δεν συμβαίνουν ή δεν συνέβαιναν και πριν. Είναι απαράδεκτο. Δεν μπορείς να ενοχοποιείς κάποιον χωρίς να έχεις γεγονότα. Ενοχοποιεί τον Χάρη για ποιον λόγο; Επειδή έβγαλε κάποιες φωτογραφίες με τον συγκεκριμένο άνθρωπο; Είναι δημοφιλής, δεν θα ποινικοποιήσουμε και τη δημοφιλία. Από πού κι ως πού να ξέρει ότι ο συγκεκριμένος είναι παιδοβιαστής και μαστροπός;», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-couo6l2brr1l)

Στη συνέχεια μάλιστα, τόνισε πως με τον ίδιο τρόπο θα έπρεπε να είχαν σχολιαστεί και άλλα πολιτικά πρόσωπα, που έχουν κοινές φωτογραφίες με τον Ηλία Μίχο.

«Δεν είδα να χτυπάνε άλλα πολιτικά πρόσωπα, που επίσης έχουν φωτογραφίες με τον συγκεκριμένο. Νομίζω ότι επειδή είναι δημοφιλής ο Χάρης και είναι και καλλιτέχνης, είναι εύκολο θύμα, εύκολος στόχος», εξήγησε.

Τέλος, αναφέρθηκε στη στιγμή που ανακάλυψε πως είναι υιοθετημένη από την αδερφή του πατέρα της.

«Δέχτηκα πολλή αγάπη, απλώς το όλο συμβάν ήταν τραυματικό. Υπήρχαν πολλοί θάνατοι στην οικογένεια κι αυτό ήταν ένα βασικό ζήτημα. Το λάθος που είχε γίνει είναι ότι δεν το ήξερα. Εάν μου το έλεγαν, θα ήταν πιο αντιμετωπίσιμο. Θα το βίωνα πιο ομαλά», εξήγησε.



Ειδήσεις σήμερα:

Πέντε ιοί σαρώνουν τα παιδιά - «Φοβόμαστε ότι είμαστε στην αρχή» λένε οι ειδικοί

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών η Αμερικανίδα ηθοποιός Κίρστι Άλεϊ

Ιστορικό ταξίδι Μητσοτάκη στη Χειμάρρα - Ραντεβού απόψε με Ράμα στα Τίρανα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης