Λουκία Παπαδάκη για Μαύρο Ρόδο: «Δεν ξέρω αν η Κύρα υπήρξε ποτέ ζευγάρι με τον Θέμη, το εύχομαι»

Λουκία Παπαδάκη για Μαύρο Ρόδο: «Δεν ξέρω αν η Κύρα υπήρξε ποτέ ζευγάρι με τον Θέμη, το εύχομαι»

Η ηθοποιός μίλησε για τη σειρά, τον γιο και το διαζύγιό της - Δείτε το βίντεο

7
Η Λουκία Παπαδάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και στον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη για τον χαρακτήρα που υποδύεται στη δραματική σειρά «Μαύρο Ρόδο» και για τη ζωή της.

Η αγαπημένη ηθοποιός, ανέφερε για τον ρόλο της Κύρας στη μεγάλη παραγωγή του MEGA: «Η Κύρα στο “Μαύρο Ρόδο” δεν έχει νόρμες, δεν ταιριάζει σε καλούπια. Ο Θέμης Καστρινός είναι συναρπαστικός τύπος, τα κακά παιδιά είναι ελκυστικά και γοητευτικά. Η Κύρα και ο Θέμης γνωρίζονταν από καιρό και όταν μπήκε στο σπίτι ως γαμπρός της Αγγελικής, κήρυξε εσωτερικά τον πόλεμο. Δεν ξέρω αν η Κύρα υπήρξε ποτέ ζευγάρι με τον Θέμη, αλλά το εύχομαι γιατί είναι πολύ ενδιαφέρον», και συμπλήρωσε: «Την Κύρα τη στενεύει η μητρότητα. Ας απενοχοποιήσουμε πολλές γυναίκες στον κόσμο, που δεν τους πάει η μητρότητα. Η Κύρα αγαπούσε πολύ τον άντρα της που έχει πεθάνει, ήταν μεγάλος έρωτας».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cott9761yrd5)

Η ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά της αλλά και για τα πρώτα βήματά της στον χώρο της υποκριτικής. «Προέρχομαι από αστική οικογένεια. Ο πατέρας μου σπούδασε χημικός, αλλά ήταν επιχειρηματίας. Η μητέρα μου είχε πάθος με το θέατρο, αλλά άνηκε σε μια τάξη που οι θεατρίνοι δεν ήταν αποδεκτοί. Όταν είπα στη μητέρα μου ότι θα κάνω θέατρο, πέταξε στα ουράνια».

Για το διαζύγιό της και για τον γιο της ανέφερε: «το διαζύγιο μου, βγήκε λίγο πριν γεννηθεί ο γιος μου και ήταν συνειδητή απόφαση. Εκτός από αυτόν της μάνας, υιοθέτησα όλους τους ρόλους στο μεγάλωμα του γιου μου. Χώρισα φιλικά με τον πατέρα του γιου μου, αλλά λόγω ειδικών συνθήκων ήταν δύσκολο να είναι παρών στο μεγάλωμα του παιδιού. Με έχει συγκινήσει βαθιά ο γιος μου όταν, ως ενήλικας, μου είπε «μην ανησυχείς μάνα, όλα καλά τα έκανες. Εδώ και πολλά χρόνια ζω με τον σύντροφό μου και είναι σαν γάμος, εγώ είμαι υπέρ του γάμου. Νομίζω ότι με τον σύντροφό μου πρέπει να παντρευτούμε, μάλλον έφτασε η ώρα».

Για τις δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη, η Λουκία Παπαδάκη, είπε: «Ο Χρήστος Πολίτης εργάστηκε 15 χρόνια στη “Λάμψη” και δικαιούται δια να ομιλεί και να έχει άποψη. Ό,τι θέλει να πει ο Χρήστος Πολίτης μπορεί να το εκφράσει και δεν ψεύδεται, διότι είναι η δική του εμπειρία και ερμηνεία. Θα κριτικάρω τον Χρήστο Πολίτη για το πότε έκρινε ότι θα εκφράσει το συναίσθημά του;» Και συνέχισε: «Ο Χρήστος πολίτης υπήρξε φίλος μου, τιμώ και σέβομαι απεριόριστα τη φιλία του. Είναι πολύ ωραίος και σπάνιος άνθρωπος, με ωραίο και βαθύτατο ψυχισμό, ένας τζέντλεμαν».

Ειδήσεις σήμερα:

Εν ενεργεία συνταγματάρχης ο ληστής με τη χειροβομβίδα στην Αργυρούπολη

Θωρακίζεται το Αιγαίο με αντι-drones συστήματα, κορβέτες και ασκήσεις με συμμάχους

Δίκη Φιλιππίδη: «Ήμουν στη σκηνή και μου έδειχνε τα γεννητικά του όργανα από τις κουίντες»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης