Σασμός: Η Άννα και ο Παντελής θα έρθουν σε μεγάλη ρήξη που θα τους οδηγήσει στα άκρα

Σασμός: Η Άννα και ο Παντελής θα έρθουν σε μεγάλη ρήξη που θα τους οδηγήσει στα άκρα

«'Οταν κάποιες ισορροπίες ανατραπούν θα υπάρξουν πολύ σοβαρές εξελίξεις» ανέφερε η Αλίνα Κωτσοβούλου 

Sasmos__3_
Η Αλίνα Κωτσοβούλου και ο Στάθης Μαντζώρος, η Άννα και ο Παντελής, το αγαπημένο ζευγάρι του «Σασμού», ήταν προσκεκλημένοι, σήμερα Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησαν για τη δημοφιλή σειρά του Alpha. Επίσης αναφέρθηκαν στην ομάδα δημιουργίας της σειράς, στην κινηματογραφική παραγωγή, στα γυρίσματα που γίνονται σε φυσικούς εξωτερικούς χώρους, ενώ αποκάλυψαν τις καθηλωτικές εξελίξεις δίνοντας spoiler σχετικά με το τι θα ακολουθήσει στον «Σασμό».

Στην ιστορία από δω και στο εξής υπάρχουν ανατροπές. Επέλθει σύγκρουση ανάμεσα στο ζευγάρι. Η ‘Αννα και ο Παντελής θα έλθουν σε μεγάλη ρήξη που θα τους οδηγήσει στα άκρα. «Είναι ωραίο που η Άννα θα δυναμώσει το χαρακτήρας της και θα διεκδικήσει τη σχέση με τον άντρα της και σα σύντροφος και σα μάνα. Διότι την έχει συνηθίσει, την έχει σίγουρη κι έχει δέσει τον γαϊδαρό του ο Παντελής. Κι όταν κάποιες ισορροπίες ανατραπούν θα υπάρξουν πολύ σοβαρές εξελίξεις» σημειώνει η Αλίνα Κωτσοβούλου.

Δείτε το βίντεο 

Αλίνα Κωτσοβούλου (Άννα | Σασμός) & Στάθης Μαντζώρος (Παντελής | Σασμός) | Super Κατερίνα | 5/12/22


«Μου αρέσει πολύ η τέχνη να σου δίνει την αίσθηση ότι κοιτάς από την κλειδαρότρυπα, ότι βλέπεις πράγματα απόκρυφα» λέει ο Στάθης Ματζώρος. «Όταν συμβαίνουν γεγονότα στην οικογένεια Αγγελάκη, πραγματικά αποκαλύπτονται οι χαρακτήρες» εξηγεί και προσθέτει ότι «θα γίνουν πολλά πράγματα, τα οποία θα τους δέσουν μεταξύ τους». Όπως για παράδειγμα, ο Παντελής μαλακώνει με τον Μανόλη. «Η σχέση πατέρα-γιου μας απασχολεί και θα μας απασχολεί. Θα έλθουν πολύ κοντά. Η σχέση του Μανόλη με τον πατέρα του θα δυναμώσει και ο Παντελής θα καταλάβει περισσότερο το γιο του» καταλήγει.


Ειδήσεις σήμερα

O businessman και η δημοσιογράφος: Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος παντρεύτηκε τη Λίνα Δρούγκα

Ιστορίες απ' το Μουντιάλ: Ο Ιάπωνας Ρεχάγκελ και ο Χακίμι με την ομορφότερη γυναίκα του κόσμου

«Δολοφόνε, ήρθες;» ξέσπασε η μητέρα της Ερατούς στη Μυτιλήνη όταν είδε τον κατηγορούμενο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης