Νίκος Μουρατίδης για Νατάσσα Μποφίλιου: «Σκάστε πια οι διάφορες μουρλοκακομοίρες»

Νίκος Μουρατίδης για Νατάσσα Μποφίλιου: «Σκάστε πια οι διάφορες μουρλοκακομοίρες»

«Η κοπέλα είναι θεά, όσο και να λυσσάτε» έγραψε μεταξύ άλλων

mouratidis-mpofiliou
Αντικείμενο οξείας κριτικής έγινε η φωτογράφιση της Νατάσσας Μποφίλιου στο Λονδίνο για λογαριασμό μιας εταιρείας με ρούχα.

Οι εικόνες που δημοσίευσε η ερμηνεύτρια στο Instagram, δέχτηκαν την έντονη αποδοκιμασία χρηστών του διαδικτύου που σχολίασαν την οξύμωρη φωτογράφισή της σε αντιστοιχία με τα πολιτικά της «πιστεύω».

Ο Νίκος Μουρατίδης ήταν ένας από εκείνους που τάχθηκαν δημόσια στο πλευρό της Νατάσσας Μποφίλιου και ο ίδιος εξέφρασε τις σκέψεις του με μία ανάρτηση στο Facebook.

«ΣΚΑΣΤΕ πια οι διάφορες μουρλοκακομοίρες με τη Νατάσσα Μποφίλιου. Η κοπέλα είναι θεά, όσο και να λυσσάτε… Καλά κάνει ό,τι κι αν κάνει (και λίγα είναι)…. Χαχαχαχαχαχα λυσσάρες!» έγραψε.

Δείτε τη δημοσίευση 

ΣΚΑΣΤΕ πια οι διάφορες μουρλοκακομοίρες με την Natassa Bofiliou Η κοπέλα είναι Θεά, όσο και να λυσσάτε... Καλά κάνει ότι κι αν κάνει (και λίγα είναι).... Χαχαχαχαχαχαααααααααααααααααα λυσσάρες!

Posted by Νίκος Μουρατίδης on Sunday, December 4, 2022
Η απάντηση της Νατάσσας Μποφίλιου

Κλείσιμο
Νωρίτερα, το πρωί της Δευτέρας, η Έλενα Χριστοπούλου υποστήριξε ότι είχε διάλογο με τη Νατάσσα Μποφίλιου για τα σχόλια σε βάρος της που γράφηκταν τα τελευταία 24ωρα με την τραγουδίστρια να της λέει: «Τι να απαντήσει κανείς σε ένα τέτοιο αφήγημα; Δεν πτοούμαι με τίποτα και συνεχίζω».

Δείτε τα όσα είπε η Έλενα Χριστοπούλου για την Νατάσσα Μποφίλου στο 15:17 του βίντεο που ακολουθεί:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cotqjugwlrmx)

Tο όνομα της Νατάσσας Μποφίλιου έχει γίνει από τα πρώτα trend στο ελληνικό διαδίκτυο τα τελευταία 24ωρα μετά τη φωτογράφισή της στο Λονδίνο ως το πρόσωπο καμπάνιας εταιρείας ρούχων, η οποία σε ανάρτησή της στο Instagram έγραψε για την τραγουδίστρια εξηγώντας την κίνηση αυτή «βλέμμα καθάριο, φωνή που ξυπνάει ανείπωτες συγκινήσεις, ομορφιά κλασσική που μένει στο άχρονο, κεντημένη με αισθήσεις που εμπνέουν».

Οι αντιδράσεις, ωστόσο, για τη φωτογράφιση αυτή με ρούχα ορισμένα εκ των οποίων ξεπερνούν τα 350 ευρώ σε τιμή, δεν ήταν του ιδίου ύφους, με το Twitter να παίρνει «φωτιά» και να διχάζεται με άλλους να επικροτούν την κίνηση της Νατάσσας Μποφίλιου και άλλους να την επικρίνουν με αφορμή ιδεολογικές τοποθετήσεις που είχε εκφράσει στο παρελθόν.








Η ίδια η Νατάσσα Μποφίλιου, πάντως, όπως φαίνεται και στα βίντεο από τα backstage της φωτογράφισης, δεν έδειξε να προβληματίζεται για τον αντίκτυπο της απόφασής της απολαμβάνοντας τον ρόλο του μοντέλου.

Νατάσσα Μποφίλιου: Βίντεο από τα backstage της φωτογράφισης στο Λονδίνο




Υπενθυμίζεται ότι η Νατάσσα Μποφίλιου έχει δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο ότι υποστηρίζει το ΚΚΕ ενώ προσφάτως είχε προκαλέσει πολεμική η παρουσία της σε αντιπολεμική συναυλία στο Σύνταγμα και η αιτιολόγηση που είχε παραθέσει γράφοντας «η θέση μου είναι ολιστική ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. Για μένα αυτό είναι το αίτημα. Καταδικάζω την άθλια εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία. Είμαι με τους Λαούς και τους πρόσφυγες που άλλη μια φορά στην ιστορία πληρώνουν το τίμημα για τα συμφέροντα των ισχυρών. Είμαι με την αλληλεγγύη. Δεν επιθυμώ καμία εμπλοκή της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια μας».

Ο διχασμός
Οι φωτογραφίες της Νατάσσας Μποφίλιου οι οποίες ανέβηκαν σε τρεις «πράξεις» προκάλεσαν έναν τεράστιο «διάλογο» στο Twitter με άλλους να τάσσονται υπερ και άλλους κατά της επιλογής να φωτογραφηθεί με χλιδάτα ρούχα στο Λονδίνο.

Στο πλευρό της τραγουδίστριας βρέθηκαν συνάδελφοί της από τον χώρο του θεάματος όπως ο Μάριος Φραγκούλης, η Σμαράγδα Καρύδη, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Κώστας Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου.

bofiliou
bofiliou2


Στον αντίποδα αρκετοί από τους χρήστες του Twitter επέκριναν σφόδρα την Νατάσσα Μποφίλιου δεδομένων και των πολιτικών της θέσεων.
















Ειδήσεις σήμερα:


Εν ενεργεία συνταγματάρχης ο ληστής με τη χειροβομβίδα στην Αργυρούπολη

Θωρακίζεται το Αιγαίο με αντι-drones συστήματα, κορβέτες και ασκήσεις με συμμάχους

Δίκη Φιλιππίδη: «Ήμουν στη σκηνή και μου έδειχνε τα γεννητικά του όργανα από τις κουίντες»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης