Μαρία Μπακοδήμου σε Στέλιο Κουδουνάρη: «Θέλω να λύσουμε τους λογαριασμούς μας»

Μαρία Μπακοδήμου σε Στέλιο Κουδουνάρη: «Θέλω να λύσουμε τους λογαριασμούς μας»

«Είδα ότι έχεις ενοχληθεί με πιθανή πρόταση του καναλιού στο πρόσωπό μου» είπε η παρουσιάστρια στον σχεδιαστή με αφορμή μία συζήτηση για το «My Style Rocks» - Δείτε το βίντεο

bakodimoy92
Η Μαρία Μπακοδήμου είχε μία τηλεφωνική επικοινωνία με τον Στέλιο Κουνδουνάρη στην εκπομπή που παρουσιάζει, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, προβλήθηκε στον αέρα της εκπομπής «Γεια σου» ένα απόσπασμα από το «Super Κατερίνα», που αφορούσε το ραντεβού της Μαρίας Μπακοδήμου για το «My Style Rocks», αλλά και την αντίδραση του Στέλιου Κουδουνάρη για τις μέρες των γυρισμάτων.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η παρουσιάστρια ζήτησε από τους συνεργάτες της να τη φέρουν σε τηλεφωνική επικοινωνία τον Στέλιο Κουδουνάρη, προκειμένου να ξεκαθαριστεί η κατάσταση και τόνισε πως δεν θα είναι στο «My Style Rocks» γιατί δεν της έγινε ποτέ πρόταση.

«Είσαι στον αέρα, θέλω να λύσουμε τους λογαριασμούς μας» λέει η Μαρία Μπακοδήμου στον Στέλιο Κουνδουνάρη.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cos9m6crho1t)

«Ποιους λογαριασμούς μας;» αποκρίνεται ο σχεδιαστής, με την παρουσιάστρια να του απαντά: «Είδα στην εκπομπή της Καινούργιου ότι έχεις ενοχληθεί με πιθανή πρόταση του καναλιού στο πρόσωπό μου. Γιατί εγώ δεν θα μπορώ σαββατοκύριακα λόγω του "Γεια σου" κι εσύ δεν μπορείς άλλες μέρες».

Τότε, ο Στέλιος Κουδουνάρης ξέσπασε γέλια και της είπε: «Το είδα κι εγώ και ήθελα να σε πάρω τηλέφωνο για να μη νομίζεις ότι κάνω εγώ ιστορίες. Εγώ δεν ξέρω αν θα είμαι στο My Style Rocks. Επίσης, τις ώρες των γυρισμάτων δεν τις καθορίζουμε εμείς. Λίγο περίεργα μου φαίνονται τα πράγματα».

Η Μαρία Μπακοδήμου ξεκαθάρισε από την πλευρά της: «Όχι, δεν θα είμαι στο My Style Rocks. Λοιπόν, με αφορμή αυτό το τηλεφώνημα να σας ξεκαθαρίσω ότι ούτε μου έγινε πρόταση, ούτε θα είμαι στο My Style Rocks. Κρίμα, γιατί με εσένα θα περνούσαμε πάρα πολύ ωραία».

Ειδήσεις σήμερα:

Αντιδρά η Μόσχα για το πλαφόν - Επίσκεψη Πούτιν στα «Κατεχόμενα» της Ουκρανίας

Η Balenciaga αντεπιτίθεται για τα τα σαδομαζοχιστικά αρκουδάκια, ζητά αποζημίωση 25 εκατ.

Άγριοι τσακωμοί, ζήλια και ναρκωτικά - Τα ερωτήματα για τη δολοφονία της 19χρονης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης