Μαρία Κορινθίου: «Δεν ήθελα να είμαι στο κομμάτι της ενημέρωσης»

Μαρία Κορινθίου: «Δεν ήθελα να είμαι στο κομμάτι της ενημέρωσης»

Η ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 - Δείτε το βίντεο

amariakorinthioy37
Η Μαρία Κορινθίου, η οποία συμμετέχει στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα, μίλησε για τον ρόλο που έχει η ίδια στην εκπομπή και εξήγησε γιατί δεν εμφανίζεται καθ' όλη τη δάρκεια του τηλεοπτικού προγράμματος.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», όπου ξεκαθάρισε ότι: «Δεν ήθελα να είμαι στο κομμάτι της ενημέρωσης. Δεν συμφωνήθηκε εξαρχής προσπαθούσαμε να βρούμε μια φόρμουλα. Καλώς ή κακώς και εγώ μπήκα εμβόλιμα σε μια ήδη υπάρχουσα εκπομπή, μια δομημένη εκπομπή που είχε ήδη ξεκινήσει. Όλο το πρώτο κομμάτι ειδικά είναι ενημερωτικό.

Ήθελα μπαίνοντας εμβόλιμη μέσα να μην αναλωθώ σε πράγματα που δεν είμαι εγώ, που ίσως δεν με αντιπροσωπεύουν. Όχι για να μη πάρω θέση σε τέτοια σοβαρά θέματα. Δεν είμαι δημοσιογράφος, ούτε έχω την «ανασφάλεια» να βγω και να δείξω και να αποδείξω αν έχω λόγο να μιλήσω, αν έχω λόγο να πάρω θέση, να αποδείξω ότι μπορώ να σταθώ σε μια συζήτηση. Δεν είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω και να ακολουθήσω. Δεν είμαι δημοσιογράφος για να το στηρίξω. Για αυτό συνεννοηθήκαμε να βγαίνω στο δεύτερο κομμάτι».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cos4ipe1ysip)

«Δεν μίλησα με τη Δούκισσα Νομικού. Ο μόνος άνθρωπος με τον οποίον μίλησα ήσουν… εσύ (σ.σ Σίσσυ Χρηστίδου). Έστειλα μήνυμα στην Δούκισσα αφού ξεκίνησα στο Πρωινό. Είναι ένα πλάσμα που την εκτιμώ πολύ και τη γνωρίζω μέσα από τον χώρο. Όφειλα ότι έπρεπε να της στείλω ένα μήνυμα και όλα καλά» αποκάλυψε τέλος, η ηθοποιός.


Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία στον Πειραιά: 23χρονος σκότωσε την 19χρονη σύντροφό του και παραδόθηκε

Σημαντική αύξηση των εμφραγμάτων 2-4 μέρες ύστερα από μία μεγάλη σεισμική δόνηση


«Ο Ερντογάν με αποκαλούσε Χίτλερ κάθε έξι ώρες» λέει ο Νετανιάχου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης