Στάθης Σχίζας: «Άμα δεν έχει το πάνω χέρι η γυναίκα σου, σημαίνει ότι δεν τη γουστάρεις»

Στάθης Σχίζας: «Άμα δεν έχει το πάνω χέρι η γυναίκα σου, σημαίνει ότι δεν τη γουστάρεις»

Ο νικητής του Survivor σχολίασε τις δηλώσεις του πρώην συζύγου της συντρόφου του, Αλεξάνδρας Παναγιώταρου - Δείτε το βίντεο

sxizas_panagiwtaroy27
Ο Στάθης Σχίζας σχολίασε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Survivor και να ταξιδέψει ξανά στον Άγιο Δομίνικο για το All Star.

Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του «OPEN Weekend» ο νικητής του τελευταίου Survivor μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον γάμο, ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις που έκανε ο πρώην σύζυγος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, σχετικά με το πάνω χέρι σε μια σχέση.

«Μου έχει γίνει πρόταση, θα είναι αστείο να σου πω ότι δεν έχει γίνει. Έχουμε συζητήσει, με τιμάει πολύ αλλά δεν είναι κάτι δεδομένο. Με τα χρήματα εκτός του ότι είμαι εντάξει, γιατί είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο ποσό τη σήμερον ημέρα, το θεωρώ και δίκαιο όλοι να παίρνουμε τα ίδια ανεξαρτήτως νικητή» είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

Όσο για τις δηλώσεις του πρώην συζύγου της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, Αριστομένη Γιαννόπουλου, σχολίασε ότι: «Άμα δεν έχει το πάνω χέρι η γυναίκα σου, σημαίνει ότι δεν την γουστάρεις. Έτσι το ‘χω εγώ στο μυαλό μου. Τις γυναίκες μας τις έχουμε βασίλισσες, τις φροντίζουμε, τις προσέχουμε. Αν δεν έχει και το πάνω χέρι, σημαίνει ότι δεν τη γουστάρουμε και πάρα πολύ».


Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cos2w40m079l)

Τέλος, για το αν έχουν σκοπό να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, απάντησε: «Επίσημα είμαστε, πόσο πιο επίσημα; Μαζί μένουμε, μαζί βγαίνουμε. Ο γάμος για μένα είναι ένα χαρτί. Ξέρεις πόσα ζευγάρια είναι παντρεμένα αλλά δυστυχισμένα; Εγώ προτιμάω να είμαι ανύπαντρος αλλά ευτυχισμένος».


Ειδήσεις σήμερα:

Άφαντος ο πατέρας Αντώνιος - Έρευνα για 4 κακουργήματα σε πρώην στελέχη της «Κιβωτού»

Συννεφιά, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες σήμερα

Τετ α τετ Ουίλιαμ με Μπάιντεν στη σκιά του σκανδάλου με τα ρατσιστικά σχόλια στο παλάτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης