Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το «ευχαριστώ» στη Μαρίζα Ρίζου για τη συμβολή της στο Maestro

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το «ευχαριστώ» στη Μαρίζα Ρίζου για τη συμβολή της στο Maestro

«Αυτό το δώρο μου το έκανε μέσα σε ένα βράδυ» γράφει ο δημιουργός της σειράς για την τραγουδίστρια - Δείτε την ανάρτησή του

papakaliatis_mariza
Η φωνή που ερμηνεύει τη διασκευή του «Can’t help falling in love» που ακούστηκε σε μία σκηνή από το χθεσινό επεισόδιο του Maestro ανήκει στη Μαρίζα Ρίζου.

Η ερμηνεύτρια με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε τη σκηνή από το έβδομο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς και στη λεζάντα, ευχαρίστησε όλους όσους «συνάντησε» σε αυτό το μικρό μουσικό ταξίδι, με το τραγούδι του Έλβις Πρίσλεϊ.

Την ίδια σκηνή ανάρτησε μέσα από το δικό του προφίλ και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος θέλησε να την ευχαριστήσει για τη συμβολή της στο «Maestro».

Στην περιγραφή της δημοσίευσής του έγραψε: «Αυτό το δώρο μου το έκανε η Μαρίζα Ρίζου, μέσα σε ένα βράδυ όταν της ζήτησα αν μπορεί να διασκευάσει και να ερμηνεύσει το "Can’t Help falling in Love with you" για την ερωτική σκηνή Κλέλια - Ορέστη. Όταν το ταλέντο δεν έχει όρια. Κυρίες και κύριοι, η ταλαντούχα Μαρίζα Ρίζου».

Δείτε την ανάρτησή του


Η ανάρτηση της Μαρίζας Ρίζου
Στη δική της ανάρτηση, η Μαρίζα Ρίζου έγραψε: «Νιώθω πολλή χαρά πρώτα απ’ όλα που είναι φίλος μου και υπάρχει στη ζωή μου. Τον αγαπώ και τον εκτιμώ βαθιά σαν άνθρωπο και σαν καλλιτέχνη. Με πήρε μια μέρα τηλέφωνο και μου λέει “Θες να δοκιμάσεις να κάνεις διασκευή στο Can’t help falling in love;” Το σκέφτηκα (ένα κλάσμα του δευτερολέπτου) και προφανώς του είπα ΝΑΙΙΙΙΙΙ. Μετά ήρθε ο Μάρκος Χαϊδεμένος να παίξει πιάνο και να με κάνει μάγκα με την αισθαντικότητα και τη μουσικότητα του, όπως κάνει τα τελευταία δέκα χρόνια που συμπορευόμαστε. Μαέστρο μου, φίλε μου Χριστόφορε Παπακαλιάτη, σ’ευχαριστώ».

Δείτε τη δημοσίευσή της

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Συγκλονιστική κατάθεση γυναίκας που έχασε σύζυγο και παιδιά στο Μάτι - Έκλαιγαν στο ακροατήριο

Sun: Ατύχημα για τον Πούτιν - «Έπεσε στο σπίτι του από τις σκάλες και τραυματίστηκε»

«Δεν κρατάω κακία σε κανέναν», λέει ο παπάς Δημήτρης μετά την απομάκρυνσή του από τους Αγίους Ισιδώρους

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης