Θοδωρής Φέρρης για Νίνο: «Θα μπορούσα να τον αποκαλέσω και μέντορα»

Θοδωρής Φέρρης για Νίνο: «Θα μπορούσα να τον αποκαλέσω και μέντορα»

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο «Σπίτι με το MEGA» στις 21:00 η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τους δύο καλλιτέχνες

Ferris-Nino
Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται στο «Σπίτι με το MEGA» δύο καλλιτέχνες, τους οποίους συνδέει μία δυνατή φιλία, τον Θοδωρή Φέρρη και τον Νίνο.

Η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στα γυρίσματα της αγαπημένης μουσικής εκπομπής του MEGA και απέσπασε δηλώσεις από τους καλεσμένους.

Ο Θοδωρής Φέρρης, τον οποίο συνάντησε η κάμερα της πρωινής εκομπής ανέφερε: «Ήταν ένα μικρό όνειρο να κάνω το “Σπίτι με το MEGA”. Με τον Νίνο είμαστε φίλοι, συμβουλεύεται ο ένας τον άλλον, θα μπορούσα να τον αποκαλέσω και μέντορα».

«Σαν σήμερα πριν 20 χρόνια έφυγα από το Fame Story» θυμήθηκε ο Νίνο και στη συνέχεια μίλησε για τη σχέση που έχει με τα παιδιά του: «Οι δυο ωραιότερες στιγμές μου ήταν που γεννήθηκαν τα παιδιά μου, δεν μπορώ να βάλω κάτι παραπάνω από αυτό. Δεν έχω φωνάξει ποτέ στα παιδιά μου, δεν με έχουν δει ποτέ νευριασμένο».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cor6n5a3ks21)


Η Αποστολία Ζώη δήλωσε στο «MEGA Καλημέρα» πώς στον Νίνο θαυμάζει τη ψυχή του, ενώ στον Θοδωρή Φέρρη τη φωνή του.

«Ο Θοδωρής Φέρρης είναι η φωνή, ο Νίνο είναι μία αγνή ψυχή, ένα πολύ ταλαντούχο πλάσμα» είπε ο Γρηγόρης Πετράκος, ενώ ο Ζαφείρης Μελάς σημείωσε πως βλέπει μεγάλη καριέρα στους δύο τραγουδιστές.

«Τον Νίνο τον ξέρω σαν τραγουδιστή και τον θαυμάζω. Έχω κάνει παρέα με τον Θοδωρή Φέρρη, τον γουστάρω πολύ, είναι ωραίος» τόνισε ο Μανώλης Κονταρός.

Η Τζούλι Μασίνο δήλωσε συγκινημένη που μετά από 20 χρόνια βρίσκεται μαζί με μεγάλους καλλιτέχνες, όπως ο Θοδωρής Φέρρης και ο Νίνο, ενώ ο Αντώνης Γούναρης τους θεωρεί πλέον παιδιά του.

«Τον Νίνο τον έβλεπα στο Fame Story όταν ήμουν στο νήπιο, τον Θοδωρή Φέρρη τον λατρεύω» σχολίασε η Ματίνα Ζάρα, ενώ η Χριστίνα Μηλιού ανέφερε πως συνδέεται πολύ και με τους δύο τραγουδιστές.



Ειδήσεις σήμερα:

Πιο προσιτό το ΕΣΥ με το νέο νομοσχέδιο - Τι κερδίζουν πολίτες και γιατροί

Έρευνα για τέσσερα κακουργήματα για τον πατέρα Αντώνιο και άλλους 10

Λήγει σήμερα η προθεσμία στον πατέρα Αντώνιο να εγκαταλείψει την Κιβωτό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης