Δανάη Λουκάκη: «Με τραμπούκιζαν, μου έκαναν τη ζωή μαύρη»

Δανάη Λουκάκη: «Με τραμπούκιζαν, μου έκαναν τη ζωή μαύρη»

Η ηθοποιός μίλησε για το bullying που έζησε κατά τα παιδικά της χρόνια

danai_loukaki
Η Δανάη Λουκάκη παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον σχολικό εκφοβισμό που είχε δεχτεί, αλλά και την κατάθλιψη, με την οποία διαγνώστηκε πριν από εννέα χρόνια.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «ΜEGA Καλημέρα» και αρχικά, ανέφερε πως βίωσε bullying κατά τη διάρκεια των μαθητικών της χρόνων.

«Βίωσα bullying, επειδή ερχόμουν από την Αθήνα. Πέρασα άθλια και το κουβαλούσα για χρόνια. Με τραμπούκιζαν φοβερά, μου έκαναν τη ζωή μαύρη. Μου πετούσαν πράγματα από τον πρώτο όροφο κι επειδή ντρεπόμουν, δεν το έλεγα στους γονείς μου. Μέχρι που έφτασε η φάση στο μη περαιτέρω, δεν ήθελα καν να πηγαίνω σχολείο», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coph0tbt9aap)

Στη συνέχεια, περιέγραψε ένα περιστατικό που έζησε στο σχολικό περιβάλλον. «Έχω φάει χαστούκι χωρίς να φταίω και παραλίγο, να φάω και αποβολή από τον γυμνασιάρχη, επειδή έφαγα χαστούκι. Ήρθε μία τύπισσα και με χαστούκισε χωρίς λόγο. Εγώ δεν είχα καν επαφές μαζί της. Και πάω στον γυμνασιάρχη, την καλεί κι αυτήν και τον θυμάμαι να λέει "μία μέρα εσύ και μία μέρα εσύ". Και λέω: εγώ για ποιον λόγο; Ήταν η πρώτη φορά που πήρα τη μητέρα μου τηλέφωνο», είπε.

Κλείσιμο
Τέλος, αναφέρθηκε στις σπουδές της στην Αγγλία και δήλωσε πως δεν περνούσε καλά κατά την παραμονή της εκεί. «Είχα πάει στην Αγγλία για να μείνω μόνιμα και δεν πέρναγα καλά. Δεν μου άρεσε καθόλου το Λονδίνο, καταπιεζόμουν φρικτά. Είχα μία διαγνωσμένη κατάθλιψη και 9 χρόνια κάνω ψυχοθεραπεία», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Κόντρα στον αέρα ανάμεσα σε Τσελέντη και Παπαδόπουλο - «Δεν υπάρχει λόγος για εμπάθειες και επιθέσεις»

Non-binary αξιωματούχος του Μπάιντεν κατηγορείται ότι έκλεψε βαλίτσα από αεροδρόμιο!

Η FAZ αποδομεί τα ρεπορτάζ του Spiegel για το θάνατο της «μικρής Μαρίας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης