Σάκης Κατσούλης: Δεν είμαι ένας από αυτούς που έχουν υπογράψει προσύμφωνο για το Survivor all Star

Σάκης Κατσούλης: Δεν είμαι ένας από αυτούς που έχουν υπογράψει προσύμφωνο για το Survivor all Star

«Δεν έχει έρθει κάποιο μήνυμα, ούτε σε εμένα, ούτε στη Μαριαλένα» ανέφερε ο πρώην παίκτης του Survivor

Katsoulis__1_
Ο Σάκης Κατσούλης έκανε τις δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μίλησε για το Survivor All Star, που πρόκειται να προβληθεί στις τηλεοπτικές οθόνες σε λίγους μήνες. Ο ίδιος ήταν και ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης του 2021, όμως όπως έχει παραδεχτεί μέχρι στιγμής δεν έχει υπογράψει κανένα προσύμφωνο, σε αντίθεση με άλλα πρόσωπα.

«Νομίζω έχουμε ακόμα καιρό μπροστά μας για το All Star Survivor. Έχουν υπογραφεί πολλά προσύμφωνα. Δεν είμαι ένας από αυτούς αλλά έχω πει από την αρχή ότι θα ήθελα να συμμετέχω. Δεν έχει έρθει κάποιο μήνυμα, ούτε σε εμένα, ούτε στη Μαριαλένα. Έμαθα από γνωστούς γνωστών, όχι από τους ίδιους τους παίκτες, πως λάβανε μήνυμα για εξοπλισμό» είπε αρχικά.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-conutle4d5pl)

«Θέλω να πω ότι ήμασταν δέκα επιλαχόντες και έχουν μπει οι τέσσερις. Και οι δέκα ακολουθήσαμε την ίδια διαδικασία. Δεν ξέρω τι έχει συζητήσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Εκείνος βγαίνει και λέει ότι δεν έχει συζητήσει, η παραγωγή βγαίνει και λέει άλλα. Νομίζω κάπου πρέπει να σταματήσει αυτό. Πρέπει να βγει η παραγωγή και να πάρει μια θέση ξεκάθαρα σχετικά με το αν του έχει γίνει πρόταση ή όχι. Αν του έχουν προτείνει να μπει ως coach ή παίκτης… Να πει τι γίνεται με το ποσό...» συμπλήρωσε ο πρώην παίκτης του Survivor.

«Είναι άδικο για εμάς ή ακόμα και για τον ίδιο τον Γιώργο Αγγελόπουλο να ακούγονται πράγματα που ενδεχομένως δεν ισχύουν. Αν το πλαφόν, είναι πλαφόν, πρέπει να ισχύει για όλους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Alpha.

Οι τελευταίες πληροφορίες για τους παίκτες που θα μπουν στο παιχνίδι 
Κλείσιμο
To Survivor All Star βρίσκεται στην τελική ευθεία και σταδιακά αποκαλύπτονται τα ονόματα που πρόκειται να συμμετάσχουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο ερωτηματικό έχει βρεθεί πάνω από το πρόσωπο του Γιώργου Αγγελόπουλου, ο οποίος έχει δηλώσει πως δεν πρόκειται να λάβει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης, ωστσόσο τα δημοσιεύματα τον θέλουν να αναλαμβάνει ρόλο coach.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής του Alpha ανακοίνωσε, πως οι γυναίκες που έχουν υπογράψει είναι οι: Κατερίνα Δαλάκα, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Αφροδίτη Σκαφίδα, Μελίνα Μεταξά, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Ρία Κολοβού, Βρισηίδα Ανδριώτου, Καρολίνα Καλύβα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Νικολέτα Μαυρίδη, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Στέλλα Ανδρεάδου και Εύη Σαλταφερίδου, ενώ ανέφερε ότι θα μπουν και άλλες παίκτριες στο ριάλιτι.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-conuk6tzhvld)

Όσον αφορά στους άντρες, εκείνοι που έχουν υπογράψει είναι οι: Στέλιος Χανταμπάκης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Μάριος Πρίαμος, Ηλίας Γκότσης, Ορέστης Τσάνγκ, Περικλής Κονδυλάτος, Ηλίας Μπόγδανος, Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Γιώργος Κόρομι, Κώστας Παπαδόπουλος, Σπύρος Μαρτίκας, Γιώργος Πηλίδης, Τάκης Καραγκούνιας, ενώ Τριαντάφυλλος, Γιάννης Σπαλιάρας και Αλέξης Παππάς είναι τα τρία πρόσωπα που μέχρι στιγμής λένε πως δεν θα πάνε, αλλά πιθανολογείται πως θα μπουν αργότερα.


Ειδήσεις σήμερα:

Κιβωτός του Κόσμου: Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας

«Καλάθι του νοικοκυριού»: Το πείραμα μπορεί και να πετύχει

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 26χρονος για τον θάνατο της 21χρονης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης